SMS- och WiFi-styrning för luft-luftvärmepumpar

Airpatrol WiFi
App- och WiFi-styrning för din värmepump
Passar alla kända varumärken
Pris 2995:-
AIRPATROL Bestseller
Universal App- och SMS-styrning för din värmepump. Testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP)
Pris 2995:-
COMBI CONTROL
App- och SMS-styrning för din Toshiba värmepump.

Pris 2995:-

Styr din värmepump via mobilen! Med AirPatrol, AirPatrol WiFi eller Combi Control kan du kontrollera din värmepump helt utefter dina önskemål och enligt fjärrkontrollens funktioner. Det finns en användarvänlig app för både iPhone, Android och Windows. Fungerar för i princip alla olika värmepumpsmärken och modeller.


Styr din luft-luftvärmepump via mobilen

Genom att styra din luft-luftvärmepump via din mobil kan du ha kontroll över värmeregleringen i huset vare sig du är där eller på en strand på andra sidan jorden. SMS- eller WiFi-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din värmepump och din mobiltelefon.

  • Höj och sänk temperaturen och fläkthastigheter
  • Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott (inte WiFi)

AirPatrol, AirPatrol WiFi eller Combi Control?

AirPatrol och AirPatrol WiFi är kombatibelt med de flesta värmepumpsmärkena på marknaden. Combi Control är speciellt framtaget för att fungera med Toshibas luft-luftvärmepumpar. Det är samma tillverkare som ligger bakom båda produkterna. Läs nedan om fördelarna med SMS-styrning (AirPatrol och Combi Control) samt fördelarna med WiFi-styrning (AirPatrol WiFi).

Till AirPatrol Till AirPatrol Till Combi Control

Fördelen med SMS-styrning

Att fjärrstyrningen sköts via SMS, är inget du märker av om du använder appen. Det är appen och dosan som kommunicerar med varandra med hjälp av just SMS.

Fördelen med SMS, jämfört med wifi-styrning är att du inte behöver ha en internetuppkoppling vid luft-luftvärmepumpen, för att kunna styra den. Fjärrstyrning är vanligt i fritidshus och oftast saknar man fast internetuppkoppling i sommarstugan. SMS-styrning däremot kräver bara uppkoppling mot mobilnätet, vilket dessutom vanligtvis är en betydligt säkrare uppkoppling. SMS-styrning fungerar även vid strömavbrott och då kan AirPatrol skicka en varning till dig med hjälp av ett reservbatteri.

Fördelen med WiFi-styrning

Om du däremot vill ha AirPatrol i ett hus med trådlöst Internet är AirPatrol WiFi ett smart alternativ. Kommunikationen mellan AirPatrol-dosan och din mobil sker då via nätverket, vilket innebär att du slipper installera SIM-kort i dosan och komma ihåg att ladda detta med lite nya kontanter med jämna mellanrum.

AirPatrol WiFi kommer dessutom att uppdateras med nya funktioner i framtiden och dessa uppdateringar sker smidigt via det trådlösa nätverket.

Användarvänlig app

Självklart kan du styra AirPatrol via en mobilapplikation (app) oavsett vilken version av AirPatrol/Combi Control du väljer. Med appen får du en hel instrumentbräda via vilken du kan manövrerara din pump platsoberoende, smidigt och med omedelbar effekt.

Själva appen är gratis och reklamfri för både Android, Windows och iPhone, och finns på flera olika språk, däribland svenska. Om du inte har en smartphone kan du kommunicera med din värmepump via vanliga SMS.

Bekvämlighet

AirPatrol gör det enkelt för dig att kontrollera din luft-luftvärmepumps huvudfunktioner var du än befinner dig. Istället för att planera ankomsten till fritidshuset beroende av hur snabbt det blir varmt eller svalt i huset, så kan du ställa in rätt temperatur timmar innan du vill att det ska vara ett skönt inomhusklimat. Du kan från och med nu alltid bli välkomnad till att trivsamt hem, utan en större ansträngningar än några knapptryckningar på din telefon.

Du kan komma hem till en lägenhet som är sval och skön, för att du har satt igång air-condition redan innan du lämnade jobbet och du kan anlända tiill ett redan uppvärmt fritidshus, utan att behöva inleda din vinter-weekend med en huttrande kylig fredagskväll!

Större besparing med luft-luftvärmepumpen

Genom att ha koll på din rumstemperatur kan du lättare göra energibesparingar. Du behöver bara värma respektive kyla ner huset under de perioder då du är där.

Ta emot alarm-signaler

Du behöver inte längre oroa dig för ditt hem under de perioder som du är borta. Är elen påslagen? Vilken är rumstemperaturen? Med AirPatrol får du varningar om temperaturen sjunker eller stiger utanför de ramar du har ställt in. Du blir även varnad vid strömavbrott.

På så vis kan du känna dig trygg med att ditt hem eller fritidshus mår bra, även när du inte är på plats. Och om något skulle hända, blir du varnad och har gott om tid att vidta åtgärder.

(OBS vissa varningar fungerar inte med AirPatrol WiFi i och med att kommunikationen försvinner vid strömavbrott)

Lätt och smidig

AirPatrol är lätt att starta och förstå. Oavsett om du väljer AirPatrol, Combi Control eller AirPatrol WiFi är installationen enkelt avklarad. Själva modulen är liten och mycket smidig för diskret placering bland inredningen.

Säker kommunikation med luft-luftvärmepumpen

AirPatrol är försedd med marknadens starkaste IR LED-lampor som gör att du kan placera enheten på så stora avstånd som 10 meter från innedelen. LED-lamporna skickar alltid två signaler till pumpen, för att helt försäkra att meddelandet verkligen uppfattas av värmepumpen.

Starkt batteri

Litiumjon-batteriet kan klara sig utan ström i upp till 36 timmar, om strömavbrott skulle drabba huset. Du får även ett meddelande till din telefon om strömmen skulle försvinna och du kan ställa in din AirPatrol, så att du får information om huruvida strömmen kommer tillbaka.

Till många olika märken

SMS-styrning finns till en rad olika märken såsom: Fujitsu, Fuji, General, Panasonic, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Bosch, LG, IVT, Toshiba, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Electrolux, Altech och Daikin.

AirPatrol WiFi är kompatibel med i princip alla luft-luftvärmepumpsmärken på marknaden och kan lära sig att kommunicera med nya märken.

Europeisk innovation

AirPatrol är en Europeisk produkt som har genomgått utförliga tester i de nordiska länderna. Versionen Combi Control har exempelvis testats av svenska SP, som konstaterade att det är en produkt, som fungerar precis som utlovat.

 

Ring oss!
0770-777 600

Posten logotyp Trygg E-handel

Just nu! FRI FRAKT för alla värmepumpar som köps med installation!

Klarna logotyp Visa logotyp

Upp till 24 månaders delbetalning!

Vilken pump passar hos mig?

Uppvärmingsyta [m²]:
100
Planlösning:
Ganska öppen
HITTA RÄTT PUMP
Författare: Polarpumpen