SMS-styrning för luft-luftvärmepumpar

AIRPATROL Bestseller
AIRPATROL Universal App- och SMS-styrning för din värmepump. Testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP)
Pris 2995:-
Combi Control Toshiba
COMBI CONTROL App- och SMS-styrning för din Toshiba värmepump.

Pris 2490:-

Styr din värmepump via mobil! Med AirPatrol kan du styra din värmepump helt utefter dina önskemål och enligt alla fjärrkontrollens funktioner. I riktig 2012-anda går det att använda en enkel app som kan laddas ner både för iPhone och Android. Fungerar för flera olika värmepumpsmärken och modeller.


Styr din värmepump via mobil

Genom att styra din värmepump via mobil kan du ha kontroll över värmeregleringen i huset vare sig du är där eller på en strand andra sidan jorden. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din värmepump och din mobiltelefon.

  • Höj och sänk temperaturen och fläkthastigheter
  • Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott

  • Tänk dig att kunna komma hem till en lägenhet som är sval och skön, för att du har satt igång air-condition redan innan du lämnade jobbet. Anländ till ett redan uppvärmt fritidshus utan att behöva inleda din vinter-weekend med en huttrande kylig fredagskväll!

    Det senaste är att det numera går att styra din värmepump via en mobil applikation (app). Appen som passar med Polarpumpens AirPatrol hittar du genom att, i Android Market alternativt App Store, söka efter AirPatrol. Med appen får du alltså en hel instrumentbräda via vilken du kan manövrerara din pump platsoberoende, smidigt och med omedelbar effekt.
    Författare: Polarpumpen