SMS-styrning för luft-luftvärmepumpar

Airpatrol WiFi
App- och WiFi-styrning för din värmepump
Passar alla kända varumärken
Pris 2495:-
AIRPATROL Bestseller
Universal App- och SMS-styrning för din värmepump. Testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP)
Pris 2995:-
COMBI CONTROL
App- och SMS-styrning för din Toshiba värmepump.

Pris 2995:-

Styr din värmepump via mobilen! Med AirPatrol eller Combi Control kan du kontrollera din värmepump helt utefter dina önskemål och enligt alla fjärrkontrollens funktioner. Det finns en användarvänlig app för både iPhone, Android och Windows. Fungerar för flera olika värmepumpsmärken och modeller.


Styr din värmepump via mobilen

Genom att styra din värmepump via din mobil kan du ha kontroll över värmeregleringen i huset vare sig du är där eller på en strand på andra sidan jorden. SMS- och App-styrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din värmepump och din mobiltelefon.

  • Höj och sänk temperaturen och fläkthastigheter
  • Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott

AirPatrol eller Combi Control?

AirPatrol är kombatibelt med de flesta värmepumpsmärkena på marknaden. Combi Control är speciellt framtaget för att fungera med Toshibas luft-luftvärmepumpar. Det är samma tillverkare som ligger bakom båda produkterna.

Till AirPatrol

Till Combi Control

Användarvänlig app

Det senaste är att det numera går att styra din värmepump via en mobil applikation (app). Med appen får du alltså en hel instrumentbräda via vilken du kan manövrerara din pump platsoberoende, smidigt och med omedelbar effekt.

Själva appen är gratis och reklamfri för både Android, Windows och iPhone, och finns på flera olika språk, däribland svenska. Om du inte har en smartphone kan du kommunicera med din värmepump via vanliga SMS.

Fördelen med SMS

Att fjärrstyrningen sköts via SMS, är inget du märker av om du använder appen. Det är appen och dosan som kommunicerar med varandra med hjälp av just SMS.

Fördelen med SMS, jämfört med wifi-styrning är att du inte behöver ha en internetuppkoppling vid värmepumpen, för att kunna styra den. Fjärrstyrning är vanligast i fritidshus och oftast saknar man fast internetuppkoppling i sommarstugan. SMS-styrning däremot kräver bara uppkoppling mot mobilnätet, vilket dessutom vanligtvis är en betydligt säkrare uppkoppling.

Bekvämlighet

AirPatrol gör det enkelt för dig att kontrollera din luft-luftvärmepumps huvudfunktioner var du än befinner dig. Istället för att planera ankomsten till fritidshuset beroende av hur snabbt det blir varmt eller svalt i huset, så kan du ställa in rätt temperatur timmar innan du vill att det ska vara ett skönt inomhusklimat. Du kan från och med nu alltid bli välkomnad till att trivsamt hem, utan en större ansträngningar än några knapptryckningar på din telefon.

Du kan komma hem till en lägenhet som är sval och skön, för att du har satt igång air-condition redan innan du lämnade jobbet och du kan anlända tiill ett redan uppvärmt fritidshus, utan att behöva inleda din vinter-weekend med en huttrande kylig fredagskväll!

Större besparing

Genom att ha koll på din rumstemperatur kan du lättare göra energibesparingar. Du behöver bara värma respektive kyla ner huset under de perioder då du är där.

Ta emot alarm-signaler

Du behöver inte längre oroa dig för ditt hem under de perioder som du är borta. Är elen påslagen? Vilken är rumstemperaturen? Med AirPatrol får du varningar om temperaturen sjunker eller stiger utanför de ramar du har ställt in. Du blir även varnad vid strömavbrott.

På så vis kan du känna dig trygg med att ditt hem eller fritidshus mår bra, även när du inte är på plats. Och om något skulle hända, blir du varnad och har gott om tid att vidta åtgärder.

Lätt och smidig

AirPatrol är lätt att starta och förstå. Sätt i ett SIM-kort, placera modulen på en lämplig plats i rummet och ladda ned appen! Själva modulen är liten och mycket smidig för diskret placering bland inredningen (76x76x13 mm).

Säker kommunikation med värmepumpen

Marknadens starkaste IR LED-lampor som gör att du kan placera enheten på så stora avstånd som 10 meter från innedelen. LED-lamporna skickar alltid två signaler till pumpen, för att helt försäkra att meddelandet verkligen uppfattas av värmepumpen.

Starkt batteri

Litiumjon-batteriet kan klara sig utan ström i upp till 36 timmar, om strömavbrott skulle drabba huset. Du får även ett meddelande till din telefon om strömmen skulle försvinna och du kan ställa in din AirPatrol, så att du får information om huruvida strömmen kommer tillbaka.

Till många olika märken

SMS-styrning finns till en rad olika märken såsom: Fujitsu, Fuji, General, Panasonic, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Bosch, LG, IVT, Toshiba, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Electrolux, Altech och Daikin.

Europeisk innovation

AirPatrol är en Europeisk produkt som har genomgått utförliga tester i de nordiska länderna. Versionen Combi Control har exempelvis testats av svenska SP, som konstaterade att det är en produkt, som fungerar precis som utlovat.

 

Ring oss!
0770-777 600

Posten logotyp Trygg E-handel

Just nu! FRI FRAKT för alla värmepumpar som köps med installation!

Klarna logotyp Visa logotyp

Upp till 24 månaders delbetalning!

Vilken pump passar hos mig?

Uppvärmingsyta [m²]:
100
Planlösning:
Ganska öppen
HITTA RÄTT PUMP
Författare: Polarpumpen