Panasonic värmepump

WWSP200
WWSP200 Varmvattensberedare på 200 liter med inbyggd elpatron på 2kW Pris 8900:-
WWSP300
WWSP300 Varmvattensberedare på 300 liter med inbyggd elpatron på 2kW Pris 9900:-
När man bygger om är det enkelt att anpassa huset till värmesystemet. Det är ett drömläge att kunna välja precis det system man vill ha och att kunna satsa på en smart och långsiktig ekonomisk uppvärmning. Panasonic är en idealisk lösning. Både modernt, ekonomiskt och miljövänligt.

Läs mer om Panasonic luft-vattensystem.

Full kapacitet ända ner till -15°C – ingen annan luft/vatten värmepump klarar det!

Vill du spara upp till 58 % av uppvärmningskostnaderna? Koppla in Panasonic Aquarea till ditt vattenburna värmesystem, såsom vattenradioterer och golvvärme, OCH ditt tappvatten.

Panasonics senaste innovation kallas Panasonic Aquarea T-CAP. Denna modellserie uppvisar samma effekt (kapacitet kW ut) vid såväl +7°C som -15°C. T-CAP ger alltså 100 % av sin kapacitet ända ner till -15°C och är en av de bästa systemen i sitt slag för de klimat-förhållanden vi har i till exempel Sverige, Norge och Danmark . Inverter-systemet (Inverter+) som anpassar driften efter behov ger extra bra besparingsmöjligheter och komfort då den med lätthet kan hålla en konstant inomhustemperatur. (Se Panasonic Aquarea 9 kW T-CAP)

Panasonic Aquarea innebär:
 • Hög komfort
 • Goda besparingar, både finansiellt och miljömässigt

 • Systemet består av:
  • 1 st Utomhusdel
  • 1 st Inomhusdel/Hydrobox

  Installationen

  Installationen är enkel men ska göras av en ackrediterad kyltekniker/installatör som kan säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av ditt nya värmesystem. Polarpumpen säljer installation av luft vatten värmepumpar och gör hembesök hos dig innan själva installationsdagen för att se till att vi har tänkt rätt med ditt val av pump samt att komma fram till priset för installationen.  Författare: Polarpumpen