Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Kunskapsbank AC för hem och kontor

Välkommen till vår kunskapsbank för området AC för hem och kontor. Här kan du läsa på i lugn och ro om AC, aircondition eller luftkonditionering oavsett om du funderar på att skaffa eller funderar på hur du ska använda aggregatet på bästa sätt.

Inför köp

ett svenskt hus på sommaren

Att veta inför köp

Läs på inför köp av luftkonditionering. Här har vi samlat några texter, som kan hjälpa dig som funderar på att skaffa luftkonditionering eller AC till hemmet eller kontoret. Har du exempelvis koll på vilka fördelar det medför?

Ta hjälp av våra texter:

Fördelar med AC Att tänka på vid köp

Vilken ska jag välja?

fast installerad ac på vägg över soffa

Vilken passar mig?

Det finns mycket man kan ta hänsyn till när man ska hitta en passande AC. Energimärkning, EER-värde, SEER-värde och siffror på kapacitet ger input till vad som passar i ditt hus. Du kan också ringa våra rådgivare direkt på 0770-777600 för att få hjälp.

Ta hjälp av våra texter:

Fast installerad eller portabel? Dimensionering Energimärkning av AC SEER & EER-värde

För fast installation

AC-utedel vid uteplats

Förbered dig för installation

Få full koll inför installationen av ett fast installerat luftkonditioneringsaggregat. Vi har samlat några texter som kan hjälpa till i dina förberedelser. Kontrollera vad som ingår i installationen och vad du förväntas förbereda, läs på om vad som gäller vid installation av maskiner med f-gas och utforska vad som är den bästa placeringen.

Ta hjälp av våra texter:

Om installationen F-gas Placering

Använd och ta hand om din aircondition

Kostnad för att använda AC

Tips och råd för bästa användning

Genom rätt användning kan du få ut mer av din luftkonditionering. Ta del av våra smara tips för bästa användning. Du hittar även information om hur du sköter din aircondition, så att den fortsätter att ge en hög effekt och håller längre.

Ta hjälp av våra texter:

Användning Så mycket kostar det Skötsel