0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Luftkonditionering

Kyla är en fantastisk tillgång under en varm sommar. En riktigt varm dag finns en ständigt återkommande tanke i huvudet – att det är för varmt. Tänk att kunna gå inomhus och slippa tänka på temperaturen!

Vare sig du befinner dig i ditt hem, din husbil eller i din båt. Luftkonditionering är lika uppskattat överallt när värmen blir för överväldigande.

Fråga oss!

Fråga oss om hjälp

* Obligatoriska fält

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Telefontid måndag-fredag 8-17

Orka göra mera

Vi människor sover bäst om det är svalt. God sömn kan rädda hela semestern. Du och din familj orkar njuta av semestern, om ni sover bättre på natten. Ni får mer energi till att hitta på roliga saker på er båt, med er husbil eller kanske i sommarstugan. Humöret blir bättre med bättre sömn.

Det är lättare att sluta frysa, än att sluta svettas. En frysande person kan ta på sig mer kläder eller krypa ner under en filt. En varm person har färre möjligheter. Vad ska du hitta på? Många lider av värme, minst lika mycket som av kyla. Att ha behaglig temperatur inne i ditt hem, på din båt eller i din portabla bostad borde vara en självklarhet både när det gäller kyla och värme.

Klimatanläggningar för hemmet

På Polarpumpen säljer vi klimatanläggningar med hög standard. Maskiner som ger behaglig svalka under heta sommardagar och varma nätter.

Specialiserat på högeffektiv kylning

Det finns klimatanläggningar, som är utvecklade enbart, för att ge kyla under årets varmare månader. Andra maskiner ska ge kyla under sommaren och värme under vintern. Maskiner som är specialiserade på att kyla, är billigare än de vanliga luftvärmepumparna. Ett perfekt alternativ för dig som bara behöver kyla!

Det finns klimatnaläggningar som passar mycket bra till ditt hem, vissa till din husbil/vagn och vissa gör sig mycket bra till båten.

Pollenfri inomhusluft med luftkonditionering

Maskinerna ger inte enbart kyla utan renar inomhusluften från bakterier, virus och allergener. Många lider av sin pollenallergi under sommaren. Luftvärmepumpen gör hemmet till en pollenfri miljö. En tillflykt för pollenallergikern.

Se luftkonditionering för småhus här

Klimatanläggningar för mobila bostäder

Mobila bostäder, såsom husvagnar eller båtar blir lätt för varma eller för kalla. Hela familjen trängs ihop på en mindre yta. Isoleringen är dålig. Skaffa möjlighet till att kyla och värma din mobila bostad för att få ut mer av semestern!

Behagligare semester i din mobila bostad

Polarpumpen säljer Dometics serie med klimatanläggningsprodukter. Produkter, som är anpassade för mobila bostäder. Tillverkaren är marknadsledande på sitt område. Klimatanläggningen ger kyla eller värme beroende på det aktuella behovet.

Du kan anpassa inomhustemperaturen. Du får en behagligare semester. Du kanske till och med kan förlänga säsongen. Utomhustemperaturen tvingar inte längre bort dig från din mobila bostad.

Se luftkonditionering för fordon här

Luftvärmepumpar ger också kyla

Överväg att skaffa en vanlig luftvärmepump! En luftvärmepump ger både kyla och värme och sparar mycket energi, jämfört med andra energikällor. Det är visserligen en lite större investering, men den brukar löna sig i längden.