Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Och vinnaren är...

Nu har vår jury utsett en vinnare och vi säger stort Grattis till Kim J Andersen.

Vinn tillbaka din installation!

Var har du placerat din luft-luftvärmepump? I vardagsrummet, hallen eller kanske i sovrummet? Vi är nyfikna på var och vill du dela med dig av en bild på var du placerat din luft-luftvärmepump, har du chansen att vinna tillbaka din installation till ett värde av upp till 7700 kr.

Du deltar i tävlingen genom att skicka in en bild på din installerade luft-luftvärmepump till [email protected]. Bifoga även ditt ordernummer från när du köpte din luftvärmepump. Bästa bilden vinner!

Kriterier

Gäller för kunder som köpt sin luft-luftvärmepump med installation under perioden 1/1 2018 - 28/2 2018. Sista dag för att delta i tävlingen är 31/3 2018. Vinnaren meddelas 6/4 2018. Personal på Polarpumpen eller inom Bygghemma Group får ej delta i tävlingen.

Tävlingsinformation:

En jury på fem personer från Polarpumpen utser en vinnare som meddelas via e-post eller telefon. Därefter presenteras vinnaren på tävlingssidan samt i Polarpumpens sociala medier.

Vi förbehåller oss rätten att använda bilder som skickas in till tävlingen i marknadsföringssyfte för Polarpumpen AB. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Luft-luftvärmepump utedel Luft-luftvärmepump innedel