Fönstertätning är ett mycket effektivt tillbehör till din portabla AC som minskar energiförbrukningen och gör din portabla AC mer effektiv.

Kyl ner effektiv och håll värmen ute med fönstertätning

När du använder en portabel AC behöver du i de allra flesta fall en frånluftsslang för att föra ut den varma luften. Frånluftsslangen förs då ut via en öppen balkongdörr eller via ett fönster vilket leder till att kall luft släpps ut genom öppningen samtidigt som varm luft får en möjlighet att ta sig in i rummet. Ett sådant luftutbyte gör att din AC måste jobba hårdare samtidigt som energiförbrukningen ökar. Lösningen på problemet kallas fönstertätning och kommer i form av en duk som tätar din öppning så att den kalla luften hålls kvar inomhus samtidigt som den varma luften inte kan ta sig in.

Airlock 100 – effektiv och anpassningsbar fönstertätning

En mycket effektiv och smidig variant av fönstertätning är AirLock 100, en duk som du fäster i din fönster- eller dörröppning med hjälp av självhäftande kardborre. Installationen är mycket enkel och duken är utformad för att passa alla vanliga fönsterkonstruktioner så länge omkretsen är under 400 centimeter.

Till AirLock 100

Så fungerar AirLock 100

Med AirLock 100 behöver du fortfarande skapa en öppning i ditt fönster genom vilken du för ut frånluftsslangen, men skillnaden är att du nu förseglar öppningen med hjälp av en duk så att du slipper oroa dig för att luft eller småkryp kommer in genom glipan. AirLock 100 monteras mellan fönstret och ramen och har en dragkedjeförslutning genom vilket du leder ut frånluftsslangen. Tyget är tåligt och avvisar vatten så att du inte behöver oroa dig för läckor eller skador. För att du ska kunna montera din AirLock fönstertätning är det enda som krävs att du har ett fönster med en omkrets på maximalt 400 centimeter.

Köp din AirLock 100 här

https://www.polarpumpen.se/blogg/wp-content/uploads/2020/06/fönstertätning.jpghttps://www.polarpumpen.se/blogg/wp-content/uploads/2020/06/fönstertätning-300x300.jpgEllinorLuftkonditioneringac,fönstertätning,portabel AC
Fönstertätning är ett mycket effektivt tillbehör till din portabla AC som minskar energiförbrukningen och gör din portabla AC mer effektiv. Kyl ner effektiv och håll värmen ute med fönstertätning När du använder en portabel AC behöver du i de allra flesta fall en frånluftsslang för att föra ut den varma luften....