I år har vi en riktigt spännande nyhet på poolvärmefronten. Vi har fått in två nya serier med poolvärmepumpar från den välkända tillverkaren Gullberg & Jansson. Poolvärmepumpar som på ett bra sätt kompletterar vårt egna varumärke AquaHeat.

Till poolvärmepumparna

En poolvärmepump för alla smaker

bada i varm poolMed de nya poolvärmepumparna kan vi nu erbjuda en passande poolvärmepump till olika önskemål.

Poolvärmepumparna från Aquaheat är prisvärda, utvecklade för vårt svenska klimat och håller en mycket hög standard.

Gullberg & Jansson erbjuder ett tryggt och välkänt varumärke. Gullberg & Janssons Q-serie är en standard-modell för svenskt klimat och X-serien med inverterkompressor passar dig som vill ha det allra bästa.

Poolvärmepumpar för svenskt klimat

För oss på Polarpumpen är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder bra kvalitet. Därför är alla våra poolvärmepumpar utvecklade av svenska poolvärmeexperter för svenskt klimat. De ger energisnål poolvärme under en vanlig svensk poolsommar. Med sina tåliga komponenter tål de långvarig kontakt med poolvatten och att utsättas för det väder en svensk sommar har att erbjuda.

Kampanjer för poolvärmepumpar

Just nu har vi två kampanjer på poolvärmepumpar:

  • Fri frakt vid köp av poolvärmepump
  • Bypass för 990:- vid köp av poolvärmepump (ordinarie pris 1995:-)

Till Polarpumpens poolvärmepumpar

https://www.polarpumpen.se/blogg/wp-content/uploads/2017/03/nya-poolvarmepumpar-gullberg-jansson.jpghttps://www.polarpumpen.se/blogg/wp-content/uploads/2017/03/nya-poolvarmepumpar-gullberg-jansson-300x300.jpgAnnaPoolvärme
I år har vi en riktigt spännande nyhet på poolvärmefronten. Vi har fått in två nya serier med poolvärmepumpar från den välkända tillverkaren Gullberg & Jansson. Poolvärmepumpar som på ett bra sätt kompletterar vårt egna varumärke AquaHeat. Till poolvärmepumparna En poolvärmepump för alla smaker Med de nya poolvärmepumparna kan vi nu erbjuda...