Måndagen den 11 maj klockan 20 är det dags för dig att knappa in Kanal 5 på din TV. Då medverkar nämligen Polarpumpen i Sofias änglar och installerar ett helt nytt värmesystem.

Sofias änglar

Sofias änglar är programmet där Sofia Wistam, och de två tv-snickarna Johnnie och Mattias, hjälper familjer som hamnat i svåra omständigheter i livet. Med sina olika kunskaper hjälper de till och gör livet lite lättare för den medverkande familjen.

Måndagens avsnitt

Kanal 5 beskriver själva måndagens avsnitt;

Anna och Tony drömde om ett liv på landet med sina barn och började bygga hus i Hölö. Men drömmen krossades då Tony fick lungcancer. Sofias änglar hjälper familjen med nytt värmesystem och sonen får en egen fotbollsplan och en överraskning av AIK.

Vad installeras i programmet?

I avsnittet installerar de certifierade kylteknikerna Thomas Persson och Nenad Stankovic  en Fujitsu Slim och en Fujitsu LTCN i Anna och Tonys hem.

”Det var jätteroligt att kunna hjälpa till och underlätta en del av Anna och Tonys liv, med något som vi kan väldigt bra – värmesystem. En kan inte göra allt, men vi alla kan göra något för att hjälpa varandra, och detta är verkligen något jag kan tänka mig att göra igen” berättar Thomas:”jag hoppas alla som kan kommer att se programmet på måndag”.

Nenad installerar med glädje en av luft-luftvärmepumparna.

Nenad installerar med glädje en av luft-luftvärmepumparna.

Anna och Tony blir instruerade om hur värmepumparna fungerar.

Anna och Tony blir instruerade av programledaren Johnny, om hur värmepumparna fungerar.

Polarpumpen i Sofias änglarhttps://www.polarpumpen.se/blogg/wp-content/uploads/2015/05/slider-ebloggen-sofias2.jpghttps://www.polarpumpen.se/blogg/wp-content/uploads/2015/05/slider-ebloggen-sofias2-300x298.jpgLindaPolarpumpen
Måndagen den 11 maj klockan 20 är det dags för dig att knappa in Kanal 5 på din TV. Då medverkar nämligen Polarpumpen i Sofias änglar och installerar ett helt nytt värmesystem. Sofias änglar Sofias änglar är programmet där Sofia Wistam, och de två tv-snickarna Johnnie och Mattias, hjälper familjer som...