Intresset för robotgräsklippare märks mer och mer varje dag hos Polarpumpen och vi försöker hinna ikapp så gott det går med uppdateringar av nya produkter i takt med kundernas önskemål.

DammsugareFram till och med den 27 april har vi fortfarande erbjudande om att få en dammsugare på köpet när man beställer antingen en robotgräsklippare från Ambrogio eller Wiper. Passa på att ta del av detta jättefina erbjudande nu medan vi fortfarande har öppningspriser på alla klippare!

I förra helgen var Niklas och Björn på mässa i Kristianstad tillsammans med våra installatörer från trakten. Där visades både värmepumpar, luftkonditionering och robotgräsklippare upp inför framför allt den kundkrets som fortfarande känner att näthandel är nytt och lite främmande.

Robotgräsklipparnas succé-tåg fortsätterEnergi-bloggenPolarpumpen
  Intresset för robotgräsklippare märks mer och mer varje dag hos Polarpumpen och vi försöker hinna ikapp så gott det går med uppdateringar av nya produkter i takt med kundernas önskemål. Fram till och med den 27 april har vi fortfarande erbjudande om att få en dammsugare på köpet när man...