Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Varumärken Fukt

Fukt i hus leder till flera allvarliga problem med inomhusmiljön och mögelskador är något varje husägare vill undvika. Därför säljer vi endast avfuktningsprodukter från seriösa varumärken som vi litar på. Hög kvalitet, låg energiförbrukning och miljövänliga metoder kännetecknar de produkter vi tar in i vårt sortiment.

Vi på Polarpumpen säljer följande märken:

Fuktkollen.se

Fuktkollen.se arbetar med fuktåtgärder för krypgrund och vind som kännetecknas av beprövad teknik med lång hållbarhet, låg energiförbrukning och minimalt serviceunderhåll. Med över tio års praktisk erfarenhet av att hantera fukt, mögel, lukt och radon är Fuktkollen.se experter på hur fuktskador på vind och i krypgrund bäst kan förebyggas och åtgärdas. Fuktkollen.se erbjuder helhetslösningar för fukt- och emissionsproblem i husets vind och krypgrund med avfuktning, sanering och marktäckning. Du kan enkelt få hjälp med installationen oavsett var du bor i Sverige.

TrygghetsVakten

Trygghetsvakten är avfuktare framtagna för att skydda huset från fukt, lukt, radon, mögel och röta. De miljövänliga produkterna är utvecklade för en lång hållbarhet med minimala underhållskrav. Avfuktarna har smarta styrsystem som mäter och jämför klimatet i utrymmet som skall avfuktas vilket gör att de endast är aktiva vid behov. TrygghetsVaktens avfuktare är unika då de utnyttjar luftens kapacitet att bära fukt för att hålla huset torrt - det i kombination med det behovsstyrda systemet gör dem extremt energisnåla och miljövänliga.