Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Samsung Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large

Samsung
Nordic Wind-Free 25 Luftvärmepumpspaket Large
Med Tillbehörspaket Mark

Värmer 10 - 200 m²
WiFi-styrning
Bäst energiklass
Låg ljudnivå
Alltid med installation
Utförande

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

17 520 kr

Denna produkt kräver installation vid beställning

Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Samsung Nordic Wind-Free™ 25 är utvecklad för nordiskt klimat och erbjuder med Wind-Free™-Cooling-tekniken dessutom upplevelsen av vindstilla luftkonditionering. Med intelligenta funktioner anpassar luftvärmepumpen driften utifrån dina behov och miljöns förutsättningar. Den är dessutom en av de tystare modellerna på marknaden.
Uppvärmning i Norden
Med högsta energiklassen för uppvärmning kan du räkna med en energieffektiv uppvärmning. Även för den kallaste klimatzonen är SCOP-värdet på 4,0, vilket innebär att man en vanlig svensk vinter kan få hela fyra gånger så mycket energi i form av värme, jämfört med vad luftvärmepumpen förbrukar. Du kan ställa in vilken inomhustemperatur du önskar mellan 10 och 30 °C; en passande funktion för exempelvis sommarstugor, som inte kräver full värme när ingen är på plats. ECO-läget ger en ökad energibesparing både i kyl- och värmedrift.

Dragfri luftkonditionering med Wind-Free™-Cooling
Wind-Free™ är en unik teknik från Samsung, som erbjuder en upplevelse av vindstilla luftkonditionering utan drag. Tusentals microhål ger en jämn, tyst och behaglig spridning av kall luft. Högsta energiklassen A+++ vittnar om en riktigt energieffektiv luftkonditionering.

AI för bättre komfort
Samsung Nordic Wind-Free™ 25 har inbyggd AI, som ständigt samlar in data, analyserar och anpassar driften. Med utgångspunkt i förhållandena i ditt hus, hur familjen använder luftvärmepumpen och olika väder arbetar luftvärmepumpen för att erbjuda en högre komfort och en enklare vardag.*

WiFi-styrning ingår
Samsung SmartThings ger dig möjlighet att hålla koll på luftvärmepumpen, även om du inte är hemma. Du kan exempelvis justera temperaturen eller starta AC:n i lagom tid tills du kommer hem. Med information om historisk förbrukning och får du bättre koll på din energianvändning.*

God sömn och låg ljudnivå
Samsung Nordic Wind-Free™ 25 är en mycket tyst luftvärmepump, med en lägsta ljudnivå på endast 17 dB. Luftvärmepumpen kommer dessutom med Good Sleep-läge, som finjusterar temperaturen under natten, för att skapa extra komfort. Detta tillåter placering i sovrum.

Snabb luftspridning med rörelsesensorI sin senaste design har Samsung Nordic Wind-Free™ 25 fått större fläkt, bredare intag och blad. Detta ger en snabbare och bredare luftspridning. Den inbyggda rörelsesensorn kan automatiskt anpassa luftlödesriktningen. När rörelsesensorn inte upptäcker någon rörelse på 20 minuter, växlar den automatiskt över till mer energisnål drift.

Luftrening med Tri-Care-filter

Tri-Care-filtret har tre lager med filter. Ett av filtren håller en särskilt hög densitet, som renar luften från riktigt små partiklar. Tillsammans bidrar de till att du får en renare luft inomhus.

Installation en del av paketet
Att installation ingår ger extra trygghet för dig. Genom att vi har ansvar för hela paketet inklusive installationen, kan vi erbjuda längre garanti. Du behöver också bara vända dig till oss på Polarpumpen, om något skulle krångla. Du kan själv välja vilken installation som passar just dig, så att du får en lösning som passar ditt hus förutsättningar.

Välj dina tillbehör
Med hjälp av tillbehör kan du anpassa ditt paket utifrån dina önskemål. Ett markstativ gör att du bättre kan undvika att störas av ljud från luftvärmepumpen. Ett värmepumpstak skyddar utedelen från exempelvis regn och snöras. Vi har tagit fram två speciella tillbehörspaket:

Vägg: I tillbehörspaket Vägg får du ett värmepumpstak och extra bra vibrationsdämpare, som motverkar ljud från värmepumpen. Installation av tillbehören ingår.
Mark: I tillbehörspaket Mark får du ett markstativ och ett värmepumpstak.  Installation av tillbehören ingår.

Luftvärmepumpspaket i samarbete med IKEA
Detta luftvärmepumpspaket är en del av vårt samarbete med IKEA. Tillsammans har vi tagit fram luftvärmepumpspaket med lite längre garantier. Du får sex års garanti på luftvärmepump och installation, att jämföra med vanligtvis fem års garanti.

*För att använda WiFi-styrningen behöver du ladda ner appen SmartThings och ha en aktiv internetuppkoppling. Appen finns för senare modeller med Android och iOS.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeSamsung
Art.Nr.llsi-wf-25-Mark
UtförandeMed Tillbehörspaket Mark
Anslutning El1-fas
Energieffektivitet Kall LuftA+++
UnderhållsvärmeSteglös värme 10-30 °C
Säkring10A
TypLuftvärmepump
Kylkapacitet Max3,6 kW
Kylkapacitet Min0,9 kW
Kylkapacitet Nominell2,5 kW
COP Värde4,74
Spänning230 V
Djup Inomhusdel215 mm
Djup Utomhusdel285 mm
EER Värde4,63
Energieffektivitet VarmluftA+++
Max Värmekapacitet7,1 kW
Min Värmekapacitet0,7 kW
Värmekapacitet Nominell3,2 kW
Höjd Inomhusdel299 mm
Höjd Utomhusdel548 mm
Tillverkargaranti6 år
Modell InomhusdelAR09TXCACWKNEE
Modell UtomhusdelAR09TXCACWKXEE
Köldmedierör Max Höjd8 m
Köldmedierör Max/Min15 / 3 m
Köldmedierör utan påfyllning5 m
Köldmediemängd970 g
Köldmedium TypR32
SCOP4
SCOP Värde Medeltemp5,1
SEER Värde8,8
Ljudtrycksnivå Inomhus17/38 dB-A
Ljudtrycksnivå Utomhus45 dB-A
Vikt Inomhusdel10,4 kg
Vikt Utomhusdel33 kg
Bredd Inomhusdel889 mm
Bredd Utomhusdel790 mm
Arbetstemperatur Utomhus-30 / 24 °C