Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Värmepumpspaket för kunder till Sector Alarm

Du tittar just nu på en sida med ett tidigare samarbete

Vi på Polarpumpen AB är mycket stolta över att kunna presentera flertalet erbjudanden för sig som är kund hos Sector Alarm, en samarbetspartner vi är mycket stolta över.

Sector Alarm står för tryggheten i ditt hem, och där vill vi på Polarpumpen också kunna bidra. Därför har vi tagit fram förmånliga erbjudanden på värmepumpar för att du ska kunna ha en trygg och pålitlig värmekälla, samtidigt som du gör en tjänst för både plånboken och miljön. En värmepump omvandlar kallt luft till varm luft på ett klimatsmart och effektivt sätt och kommer av den anöledningen att minska din energiförbrukning, vilket får din elräkning att minska.

Sector Alarm

Erbjudande till dig som medlem hos Sector Alarm

Sector Alarm står för trygghet i ditt hem, och därför är det just ett tryggt värmepumpserbjudande som Polarpumpen vill erbjuda till Sector Alarms kunder. Polarpumpen har utformat ett exklusivt paketerbjudande till dig som är kund hos Sector Alarm; vid köp av valfri luft-luftvärmepump från Mitsubishi med tillhörande standardinstallation, så får du ett dräneringstråg med på köpet (värd 1490 kr).

En luft-luftvärmepump använder energi från utomhusluften för att värma inomhusluften. Normalt sett så ger en luftluftvärmepump runt 4-5 gånger mer i värmeenergi än vad den förbrukar i el-energi, vilket ofta ger en bra besparing på din elräkning.

Ett dräneringstråg är ett tillbehör till din luft-luftvärmepump som skapar trygghet för dig och ditt hem. Den leder bort kondensvatten från både värmepumpen och från huset. Med hjälp av dräneringstråget undviker du att kondensvattnet letar sig ner i husgrunden och dessutom undviker du även bildning av en isbana.

Så enkelt är det

Att ta del av erbjudandet är superenkelt om du är kund hos Sector Alarm idag. Är du inte det kan du läsa mer här!

Så här går du tillväga

  1. 1. Välj den värmepump som passar ditt hus förutsättningar
  2. 2. Lägg det i varukorgen
  3. 3. Fyll i dina uppgifter, välj betalsätt och köp
  4. 4. Ta emot orderbekräftelsen och invänta samtal från installatör
  5. 5. Ta emot installatören i ditt hem för installation
  6. 6. Klart - nu har du en behaglig värme i ditt hem med grön el som bas

Värmepumpar från Mitsubishi

Mitsubishi Electric Luft-luft

Mitsubishi Electric levererar några av marknadens mest driftsäkra luft-luftvärmepumpar. Det är ett märke av hög japansk kvalitet och de ligger långt fram i utvecklingen vad gäller värme- och kylarsystem. Mitsubishi är en av de mest populära luft-luftvärmepumparna i Sverige, tack vare deras utmärkta nordenanpassade produkter.

Kontakta oss! 0770-777 600

Polarpumpen och Sector Alarm

Polarpumpen är mycket stolta över vårt samarbete med Sector Alarm. Våra gemensamma intressen om att skapa trygghet i ditt hem ur flera olika perspektiv har fört oss samman och tillsammans driver vi nu frågan om ett tryggare hem framåt.