Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Telge Energis värmepumpspaket - För dig som är, eller vill bli, kund hos Telge Energi

På Polarpumpen är vi mycket glada över vårt samarbete med Telge Energi, det gröna el-bolaget som erbjuder el från endast sol-, vind- och vattenkraft. Precis som för oss på Polarpumpen är miljön en hjärtfråga för Telge Energi och just därför är vi mycket glada över att kunna erbjuda alla Telge Energis kunder våra speciellt framtagna värmepaket.

Med dessa exklusiva värmepaket, speciellt framtagna för kunder hos Telge Energi med syftet att få en hög besparing och en låg miljöpåverkan, slipper du frysa i vinter och svettas i sommar. Alla paketen innehåller förutom en värmepump också en installation utförd av en certifierad kyltekniker, en Eliq online elmätare och ett värmepumpstak.

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Så enkelt är det

Att ta del av erbjudandet är superenkelt om du är kund hos Telge Energi idag. Är du inte det kan du läsa mer om hur du byter el-leverantör här!

Så här går du tillväga

  1. 1. Välj det paket som passar ditt hus förutsättningar
  2. 2. Lägg det i varukorgen
  3. 3. Fyll i dina uppgifter, välj betalsätt och köp
  4. 4. Ta emot orderbekräftelsen och invänta samtal från installatör
  5. 5. Ta emot installatören i ditt hem för installation
  6. 6. Klart - nu har du en behaglig värme i ditt hem med grön el som bas

Daikin

Daikin är ett av världens största värme- och kylföretag med fokus på värmepumpar och luftkonditionering. Innovationsandan är vad som har drivit Daikin framåt sedan starten 1924 och deras Sverigeankomst 1969.

Alla Daikins luft-luftvärmepumpar är är alltid utrustade med smarta funktioner som underlättar i ditt vardagsliv. Bland många andra smarta funktioner hittar man även Daikins unika swingkompressor, det fotokatalytiska och luftrenande titanapatifiltret samt en steglös värme på 10-30°C i alla nya värmepumpar från Daikin.

Rolig kuriosa är att Daikin har hand om inomhusklimtatet i Eiffeltornet och hand om kylan i den kända inomhusskidbacken i Dubai.

Kontakta oss!
0770-777 600

Telge Energi och Polarpumpen

Att kunna presentera detta samarbete med Telge Energi, där vi kan erbjuda redan medvetna konsumenter förmånliga priser på värmepumpar, gör oss mycket glada.

Vi vet att kunder hos Telge Energi är miljömedvetna men även prismedvetna. Från detta perspektiv har vi sedan utformat fyra olika paket som passar de flesta bostadsformer, från det lilla Attefallshuset till den Stora Villan. Allt för en så låg miljöpåverkan och hög besparing som möjligt.

”Att sälja produkter som är bra för miljön, och att få hjälpa andra till en mer miljövänlig vardag - det känns bra!” (Martin Gerre, VD, Polarpumpen)

Polarpumpen

Läs mer om Telge Energi och teckna el-avtal här!

Läs mer om Polarpumpen!