0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Gullberg & Jansson poolvärmepumpar

ERBJUDANDE: Fri frakt på alla poolvärmepumpar i butiken!

Gäller leveranser inom Sverige. Rabatten dras automatiskt i kassan.

Med visionen att “skapa glädje, hälsa och avkoppling för så många människor som möjligt och bidra till en grönare energianvändning i samhället”, är Gullberg & Jansson idag ledande i Norden på poolvärmepumpar. Hos oss hittar du utvalda poolvärmepumpar från Gullberg & Janssons kvalitetssäkra sortiment.

Nordens största tillverkare av poolvärmepumpar Svenskt klimat i fokus Poolvärmepumpsserier från Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson

27 artiklar

per sida

27 artiklar

per sida

Nordens största tillverkare av poolvärmepumpar

Gullberg & Jansson har sedan starten 2002 arbetat med att erbjuda klimat- och energismarta poolprodukter, som passar det nordiska klimatet. Konceptet har visat sig vara en stor framgång och de nordiska poolägarna väljer produkter från Gullberg & Jansson framför andra märken.

Poolvärmepumpar för svenskt klimat

Gullberg & Jansson erbjuder svensk design och produkterna utvecklas av svenska poolexperter i samarbete med noga utvalda tillverkare i Europa och Asien. Expertkunskap från världens ledande pooltillverkare i kombination med expertkunskapen från de svenska experterna, som verkligen vet vilka utmaningar det svenska klimatet innebär, har lett fram till företagets populära poolvärmepumpar.

Noga utvalda komponenter ger hållbara produkter

När komponenter ska väljas är hållbarhet i fokus och det svenska klimatets utmaningar är en given del av ekvationen. Gullberg & Jansson lägger stor vikt vid att tillverka hållbara produkter och då är material- och komponentval av yttersta vikt.

kvalitet in i minsta detalj är viktigt i Gullberg & Janssons poolvärmepumpar

Gullberg & Janssons poolvärmepumpar har noga utvalda kompontenter, som valts med stor hänsyn till det nordiska klimatets utmaningar.

Våra poolvärmepumpar från Gullberg & Jansson

Vi erbjuder i dagsläget fem poolvärmepumpsserier från Gullberg & Jansson - nämligen Q-serien, X-serien, V-serien, P-serien och S-serien.

Q-serien

Q-serien är en energismart poolvärmepump från Gullberg & Jansson. Med tillverkarens stora fokus på kvalitet, kan du känna dig säker på att du får en hållbar poolvärmepump.

Produkterna i Q-serien:

Q12 Q15 Q20 Q30 Q30-3P

X-serien

X-serien är den mest exklusiva serien från Gullberg & Jansson. Här får du kvalitet in i minsta detalj och kan enkelt styra din poolvärmepump med WiFi.

Produkterna i X-serien:

X15 X20 X30

V-serien

V-serien är en kraftfull poolvärmepump som är mycket effektiv och även energisnål. Med de smarta funktionerna som exempelvis WiFi och temperaturstyrd avfrostning, får du en poolvärmepump som tillgodoser många av dina behov.

Produkterna i V-serien:

V15 V20 V30 V30-3P V40 V40-3P V60 V60-3P

P-serien

P-serien är en miljösmart poolvärmepump som ger dig en hög energibesparing. P-serien är anpassad för lite mindre pooler och är tillverkade i ett tåligt material.

Produkterna i P-serien:

P08 P12 P15 P20 P30

S-serien

S-serien är en poolvärmepump för inomhusbruk som har många smarta funktioner som exempelvis WiFi samt temperaturstyrd avfrostning. De finns i olika storlekar och värmer pooler från 20 m³ till 110 m³.

Produkterna i S-serien:

S15 S20 S30 S30-3P S40 S40-3P

Om företaget Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson är Nordens största leverantör av poolvärmepumpar och pooltak. Sedan starten 2002 har man sålt cirka 14000 poolvärmepumpar. Miljötänket är centralt för företaget och både poolvärmepumparna och pooltaken bidrar till en lägre energianvändning.