Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Solceller

Solceller sänker dina elkostnader. Samtidigt värnar du om miljön och producerar miljövänlig, grön el. Du blir mindre beroende av stigande elpriser. Du höjer värdet på huset. Med Solcellsguiden är det dessutom lätt att hitta den perfekta lösningen för ditt tak. Solpanelerna är i stort sett underhållsfria. Livslängden är lång och effektiviteten hög, även efter många år. Därför är solceller en bra investering.

Solceller sänker dina elkostnader. Samtidigt värnar du om miljön och producerar miljövänlig grön el. Därför är solceller en bra investering.

Solcellsguiden

Räkna på en lösning till ditt hem.

Till Guiden

Ett val för vår framtid

Solceller är ett miljövänligt alternativ, som varken luktar, stör eller släpper ut skadliga ämnen i naturen. Att välja solel är både bra för vår planet och vår framtid. Panelerna är i stort sett underhållsfria. Panelerna har lång livslängd och har hög effektivitet även efter många år.

Vill du fördjupa dig om solceller?

Att skaffa solceller är ett stort beslut, därför är det bra att vara påläst. Allt från vad som är den bästa placeringen, hur mycket du kan minska dina elkostnader och hur lätt det är att underhålla dina solceller. Lär dig mer om solceller i vår kunskapsbank.

Läs mer här

Hur fungerar solceller?

Se vår film om hur solceller fungerar.

Varför välja solceller från Polarpumpen?

Tryggt - Vi har erfarenhet från över 600 installerade solcellsanläggningar, vilket gjort att vi samlat på oss mycket stor kunskap.
Lönsamt - Våra experter hjälper dig att ta fram en skräddarsydd lösning för just ditt hus.
Full kontroll - Vi säljer bara optimerade solcellspaneler, vilket gör att du hela tiden har full koll på hur mycket solel varje solcellspanel i din anläggning genererar.
Populära produkter inom solceller

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Jag vill ha rådgivning om solceller

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy