Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

Solceller

Solceller är en bra investering för att sänka dina elkostnader, samtidigt som du värnar om miljön, då du själv producerar miljövänlig grön solel hemma. Solceller är ännu en hyfsat ung bransch, som är i ständig utveckling mot att hela tiden utveckla solpanelerna att bli mer effektiva. I takt med elprisernas årliga höjningar och att solcellernas verkningsgrad hela tiden ökar har svenskarnas intresse för solceller vuxit sig allt större. Boka ditt kostnadsfria hembesök redan idag, så berättar vi mer om hur du kan få ner din energiförbrukning med hjälp solcellerLäs mer

Jag vill boka ett kostnadsfritt hembesök

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Populära produkter inom solceller

4 artiklar

per sida

4 artiklar

per sida

Vad är egentligen solceller för något, hur fungerar det och är det verkligen lönsamt att installera solceller i Sverige? Läs mer om allt du behöver veta när det gäller solceller, solpaneler, solel och solenergi i vår kunskapsbank.

Rätt solcellspaket för din villa

Det finns olika storlekar på våra solcellspaket, som passar till olika villor och behov. Vilket solcellspaket som passar dig och ditt tak bäst beror på hur stor villa du har, men även på hur stor elförbrukning du har i dagsläget.

Läs mer om vilka solcellspaket vi har här

Installation av solceller

För att säkerställa så installationen blir korrekt utförd, enligt den kvalitet som vi eftersträvar, säljer vi i dagsläget inte solceller utan installation.

Läs mer om installation av solceller här

Köpa solceller

När du köper solceller via oss får du alltid en helhetslösning med installation, där vi hjälper dig genom hela köpprocessen. Vi börjar med att boka in ett kostnadsfritt hembesök, där en av våra solcellsexpeter går igenom alla steg, förutsättningar, behov och önskemål. Därefter finns vi med dig genom varje steg och hjälper dig med allt från stöttande rådgivning vid frågor och att fylla i blanketter till att tidsboka och utföra installationen.

Läs mer om att köpa från oss solceller här

Boka hembesök

Vi börjar alltid våra projekt med att boka in ett kostnadsfritt hembesök, där vi kommer hem till dig på en kopp kaffe. Under mötet går vi igenom hur allting fungerar, vi besvarar alla frågor och lyssnar på vilka behov samt önskemål som finns. Våra solcellsexperter kommer då även att gå igenom vilka förutsättningar som finns och rådgör med dig om vilken lösning som skulle bli den mest optimala för dig och din villa.

Läs mer om att boka hembesök här

Vi erbjuder produkter inom solceller från följande varumärken: