prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Bosch Compress 5000 AA 6.0

llb-c5-60

Bosch Compress 5000 AA 6.0

Artikelnummer: llb-c5-60
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
  • Värmer 35m² - 100m²
  • Underhållsvärme

Från 274 kr/månad

Detaljer

Kraftfull luft-luftvärmepump för ett strängare klimat

Bosch Compress 5000 AA med 6kW i avgiven effekt, är en luft-luftvärmepump som klarar av att värma ett större hus i ett strängare klimat.

För vårt Nordiska klimat

Boschs luft-luftvärmepumpar är optimerade för vårt kalla Nordiska klimat. Bosch Compress 5000 är dimensionerad för att kunna ge värme även när det är kallt ute.

Behagligt inomhusklimat

Luft-luftvärmepumpen är konstruerad för att ditt inomhusklimat ska bli skönt och behagligt samt med bästa bekvämlighet. Bosch Compress 5000 är utrustad med Coanda-funktionen, vilket innebär att värmen kastas ut längs vägg och golv. Detta resulterar i en jämn spridning av värmeeffekten samtidigt som du får njuta av varma golv.

Hälsosammare luft med effektiv rening

Bosch Compress 5000 AA är utrustad med en jonbaserad Plasma Cluster-rening utöver damm- samt partikelfilter. Med detta system kan bidragande orsaker till hälsorisker neutraliseras som exempelvis bakterier, mögelsporer, virus och rök. Tekniken som används kan jämföras med naturens egna system som exempelvis i en lövskog och runt ett vattenfall.

Smart underhållsvärme

För att ditt hus eller garage ska hålla en säker temperatur, har luft-luftvärmepumpen en smart funktion för underhållsvärme. Du kan även styra värmen steglöst från 10°C och uppåt om du väljer till app-styrning till din luft-luftvärmepump.

Fjärrstyrning som tillval

Luft-luftvärmepumpen går att koppla mot internet och du kan välja till fjärrstyrning via app. Med app-styrning kan du enkelt ställa in temperaturen på distans via din smartphone eller surfplatta samt få en överblick på dina energikostnader och driftinformation.

Tillbehör för att fjärrstyra Bosch Compress 5000 hittar du här.

Fler fördelar

• 6 kW avgiven värmeeffekt
  • En mycket effektiv Plasma Cluster-rening
  • 10°C underhållsvärme
  • Maximerad luftspridning i ditt hus
  • Kan med tillval fjärrstyras
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt
Produkttyp Luft-luftvärmepump
Märke Bosch
Releaseår 2008
Funktioner Underhållsvärme
Garanti 3 års totalgaranti (under förutsättning att installation köps av Polarpumpen. Annars 2 års materialgaranti.)
Värme
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan värma, vid optimala förhållanden.
Läs mer
100
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna värma.
Läs mer
35
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 6
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 4
Kapacitet (Min.) När man ska värma ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 1.4
Totalförbrukning (Max. / Nom. / Min.) Så mycket energi förbrukar värmepumpen vid olika situationer.
kW 1.8 / 1.0 / 0.2
Energimärkning värme Produktens Energimärkning vid uppvärmning. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
SCOP SCOP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong i den mellersta zonen.
Läs mer
3.8
Kyla
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan kyla, vid optimala förhållanden.
Läs mer
60
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna kyla.
Läs mer
20
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 4
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 3.5
Kapacitet (Min.) När man ska kyla ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 1.4
Totalförbrukning (Max. / Nom. / Min.) Så mycket energi förbrukar värmepumpen vid olika situationer.
kW 1.30 / 1.00 / 0.30
Energimärkning kyla Produktens Energimärkning vid luftkonditionering. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
Utomhusdel
Modell 8733701369
Vikt kg 42
Dimensioner höjd mm 540
Dimensioner bredd mm 780
Dimensioner djup mm 265
Ljudtrycksnivå dB(a) 47
Inomhusdel
Modell 8733701368
Vikt kg 12
Dimensioner höjd mm 292
Dimensioner bredd mm 860
Dimensioner djup mm 205
Ljudtrycksnivå dB(a) 28 / 43
El
Strömförsörjning Ø, V, Hz 1 fas, 220-240V, 50Hz
Köldmedium
Köldmedium typ Vilken sorts köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
R410A
Köldmediemängd Hur mycket köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
g 990
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.

Så beställer du installation

Vill du ha hjälp med installation, väljer du till det smidigt här på produktsidan.

Ovanför köpknappen kan du välja om du vill ha installation.

Tillbehör
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag–fredag 08.00–17.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

• Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Med installation: Produkten skickas direkt till installatören, som tar med sig produkten vid installationstillfället.

Utan installation: Produkten skickas till tomtgräns.

Enligt den nya F-gasförordningen (517/14) får inte värmepumpar säljas om det inte kan bevisas att installationen utförs av ett företag som är certifierat.
Om du inte beställer installation, behöver vi ett certifikatnummer på det företag som ska utföra installationen samt fullständiga för- och efternamn på installatören. Detta certifikatnummer anges i kassan. Värmepumpen kan ej levereras innan vi fått ett certifikatnummer.