Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Magnetfilter

LvTb-FiMgntf1
LvTb-FiMgntf1

Magnetfilter

Artikelnummer: LvTb-FiMgntf1
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
Total Filter TF1
2995 kr
Från 98 kr/månad

Beskrivning
Detaljer

Skyddar värmesystemet och värmepumpen

Totalfilter TF1 är ett magnetfilter och hydrocyklonfilter, som skyddar din luft-vattenvärmepump och ditt vattenburna uppvärmningssystem från magnetit, samt andra magnetiska och omagnetiska föroreningar.

Bibehållen effekt och hållbart system

Magnetfiltret avlägsnar magnetit och andra föroreningar från ditt vattenburna system med hjälp av en 9000 Gauss Neodymium magnetenhet. Det skyddar värmeväxlaren i värmepumpen. Genom att skydda värmeväxlaren från beläggningar, hjälper magnetfiltret din värmepump att bibehålla sin höga effekt. På så vis kan du göra en större besparing på längre sikt.

Magnetfiltret skyddar också ditt vattenburna värmesystem från korrosion och beläggningar. Föroreningar i värmesystemet kan leda till rost och att olika komponenter, som radiatortermostater och pumpar, kärvar.

Naturliga föroreningar i värmesystem

Magnetit och andra föroreningar bildas naturligt i vattenburna värmesystem. Magnetit, som är vanligt i rost, är en förening mellan järn och syre (järnoxid). Både järn och syre är vanliga i vattenburna uppvärmningssystem. Värmesystemet fylls oftast med tappvatten, som är syrerikt. Samtidigt är det vanligt att många av komponenterna i systemet är tillverkade i järn.

Enkel att montera

Magnetfiltret går snabbt att montera. Det kan monteras horisontellt eller vertikalt, beroende på vad som passar bäst i ditt värmesystem. Ventiler och anslutningar ingår.

Lätt att rengöra

Magnetfiltret är lätt att rengöra. Du behöver inte avlägsna det från sin plats eller plocka isär det. Du plockar endast ut magneten längst upp, varpå föroreningarna faller ned. Sedan är det bara att öppna ventilen, för att få ut föroreningarna från systemet.

OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt    
Övrigt
Röranslutningar mm22
Viktkg1,55
Höjdmm288
Breddmm157
Djupmm109
Max. temp.°C125
Max. tryckbar3
Max. flödel/min50
RSK nr 624 69 97
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

  • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Produkten skickas till utlämningsställe.

Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Vid avvikande leverans, anges status under köpknappen.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på