Mitsubishi Kazan 25 Extreme

llm-kz-25-r32

Mitsubishi Kazan 25 Extreme

Artikelnummer: llm-kz-25-r32
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
  • Värmer 20- 150 m²
  • Snygg design
  • Låg ljudnivå

14900 kr

Från 306 kr/månad

Detaljer

Italiensk design som klarar tuffa förhållanden

Mitsubishi Heavy Industries luft-luftvärmepump Kazan 25 Extreme har inte bara en tidlös och snygg italiensk design, utan även en av branshcens högsta verkningsgrader.Kazan 25 Extreme är klarar sig galant i det tuffa nordiska klimatet och är testad vid -35 grader.

Energieffektiv värme och kyla

Men Kazan får du en klimatanläggning som både värmer eller kyler efter behov. Energiklassen är den bästa oavsett om du använder funktionen för luftkonditionering eller funktionen för uppvärmning. Spara pengar med billig uppvärmning vintertid och njut av svalkande AC på sommaren till mycket låga omkostnader. En stor anledning till den höga effektiviteten är Mitsubishi Heavy Industries egen kompressor - DC-PAM twin rotary.

Prisbelönt italiensk design

Kazan luft-luftvärnmepump

Med sin tidlösa italienska design är Kazan 25 Extreme lättplacerad i ditt hem. Den har rundade kanter och skiljer sig därför lite från andra modeller. Den italienska designen på Kazan 25 R32 ger ditt hem ett intryck av harmoni och elegans. Inte konstigt att Kazan har prisats för sin snygga design, i A' Design Award. Funktionen LED-brightness ger dig möjlighet att välja hur starkt driftsljuset ska lysa, och även stänga av det helt.

OBS: Luckan öppnas ungefär 12 cm nedåt.

Många smarta funktioner

Kazan 25 Extreme har även många smarta funktioner för att det ska bli så bekvämt som möjligt.

Närvarosensor

Luft-luftvärmepumpen har en närvarosensor. Med en avancerad IR-skanning av rummet, känner den av var du befinner dig, analyserar temperaturen i rummet samt söker efter temperaturskillnader. Den anpassar sedan driften efter analysen. Detta för ge dig en så jämn och behaglig temperatur som möjligt i ditt hem.

human sensor

Låg ljudnivå

Med den användarvänliga fjärrkontrollen kan du ställa in så att luft-luftvärmepumpen är i ett extra tyst läge, vilket är perfekt när du ska sova.

Luftrening med jonisering

Mitsubishi Kazan har den senaste tekniken av luftrening. Det effektiva joniserings filtret fångar upp och oskadliggör partiklar såsom damm, pollen, mögel och bakterier. Filtret använder sig av negativa joner, en vanlig teknik i luftrenare och luft-luftvärmepumpar. Jonisering används för att avlägsna lukter, skadliga gaser och mycket små partiklar.

Roll-back och användarvänlighet

Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du smidigt styra inställningar som temperatur, fläkthastighet, värme eller kyla. Kontrollen har en användarvänlig design med stora och tydliga knappar. Det finns många möjligheter att anpassa driften av Mitsubishi Kazan, såsom miljöinställningar, vilket gör det möjligt att spara energi. Det finns också en veckotimer.

Om du ångrar alla dina val, kan du ta hjälp av funktionen roll-back, som ger dig möjligheten att återställa anläggningen till de värden den hade vid installation.

Smidig fjärrstyrning

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt, styra din luft-luftvärmepump med din surfplatta eller smartphone via WiFi samt SMS. Detta är en bra funktion som gör att du kan ha kontroll även när du är på språng. Du väljer enkelt till fjärrstyrning innan du lägger produkten i varukorgen.

Köldmediet R32 - ett bättre miljöval

Köldmediet R32 är ett bättre alternativ för miljön då dess potentiella klimatpåverkan är omkring en femtedel i jämförelse med andra köldmedier. R32 har ett lägre GWP-värde (Global Warming Potential) och dessutom behöver man inte använda lika mycket av det.

Fördelar med Kazan

• Närvarosensor
  • Tystgående
  • Italiensk design
  • 10 °C-funktion
  • LED-brightness
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt
Produkttyp Luft-luftvärmepump
Märke Mitsubishi-Heavy
Innedel Designad innedel
Funktioner
  • Underhållsvärme
  • Låg ljudnivå
  • Bäst luftrening
  • Miljövänligt köldmedium
Garanti 5 års totalgaranti (Gäller privatkunder och under förutsättning att installation är köp av Polarpumpen, samt garanti registreras på www.kylma.se, annars 2 års materialgaranti.)
Värme
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan värma, vid optimala förhållanden.
Läs mer
150
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna värma.
Läs mer
20
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 6
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av värme.
Läs mer
kW 3.2
Kapacitet (Min.) När man ska värma ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 0.8
Totalförbrukning (Max. / Nom. / Min.) Så mycket energi förbrukar värmepumpen vid olika situationer.
kW - / 0.59 / -
Arbetsområde utomhustemperatur (kallast / varmast) Mellan dessa utomhustemperaturer kan värmepumpen producera värme med värmepumpsteknik.
°C -20 (-35) / -
Energimärkning värme Produktens Energimärkning vid uppvärmning. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
SCOP SCOP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong i den mellersta zonen.
Läs mer
5.2
COP (+7°C ute, +20°C inne) COP-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar. Detta är standardvärdet för luft-luftvärmepumpar.
Läs mer
5.42
Kyla
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan kyla, vid optimala förhållanden.
Läs mer
53
Kvadratmeter (Min.) Minsta antalet kvadratmeter värmepumpen beräknas kunna kyla.
Läs mer
10
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 3.8
Kapacitet (Nom.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 2.5
Kapacitet (Min.) När man ska kyla ett mindre utrymme är det bra om lägsta kapaciteten är låg.
Läs mer
kW 0.9
Energimärkning kyla Produktens Energimärkning vid luftkonditionering. Energimärkning hjälper dig att välja energisnåla produkter.
Läs mer
SEER SEER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, sett över en hel säsong.
Läs mer
9.6
EER EER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, vid specifika förhållanden.
Läs mer
5.68
Utomhusdel
Modell SRC25ZSX-WA
Vikt kg 43
Dimensioner höjd mm 640
Dimensioner bredd mm 871
Dimensioner djup mm 290
Ljudtrycksnivå dB(a) 35/44
Luftström m³/h 1860
Inomhusdel
Modell SRK25ZSX-W
Vikt kg 13
Dimensioner höjd mm 305
+ 120 mm nedåt
Dimensioner bredd mm 920
Dimensioner djup mm 220
Ljudtrycksnivå dB(a) 19-25-33-39
Luftström m³/h 300-768
El
Strömförsörjning Ø, V, Hz 1-fas, 230V
Rekommenderad säkring A 10
Elförsörjning till pumpen Utedel
Köldmedium
Köldmedium typ Vilken sorts köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
R32
Köldmediemängd Hur mycket köldmedium som används i värmepumpen.
Läs mer
g 1200
Köldmedierör (Max / Min) Hur långa köldmedierören kan vara.
Läs mer
m 25
Köldmedierör max höjdskillnad Hur stor höjdskillnad värmepumpen och köldmedierören klarar.
Läs mer
m 15
Till Tekniker
Anslutning köldmedierör (gas, vätska) tum 3/8 | 1/4
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.

Så beställer du installation

Vill du ha hjälp med installation, väljer du till det smidigt här på produktsidan.

Ovanför köpknappen kan du välja om du vill ha installation.

Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 17.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

• Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Med installation: Produkten skickas direkt till installatören, som tar med sig produkten vid installationstillfället.

Utan installation: Produkten skickas till tomtgräns.

Enligt den nya F-gasförordningen (517/14) får inte värmepumpar säljas om det inte kan bevisas att installationen utförs av ett företag som är certifierat.
Om du inte beställer installation, behöver vi ett certifikatnummer på det företag som ska utföra installationen samt fullständiga för- och efternamn på installatören. Detta certifikatnummer anges i kassan. Värmepumpen kan ej levereras innan vi fått ett certifikatnummer.