Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Strömsnäspannan KV300 + 2 kW Elpatron

vbs-kv3-2
vbs-kv3-2

Strömsnäspannan KV300 + 2 kW Elpatron

Artikelnummer: vbs-kv3-2
OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
  • Ackumulatortank 300 liter
  • Hjärtat i ditt värmesystem
  • Svensk kvalitet

Från 306 kr/månad

Beskrivning
Detaljer

Strömnäspannan - Hjärtat i ditt värmesystem

Det spelar ingen roll om det är sommar eller vinter, en ackumulatortank har du nytta av året runt. En ackumulatortank sparar värme för att din värmepump ska kunna arbeta i en jämn takt, och genererar därför även i en hög besparing.

Många vill likna ackumulatortanken med hjärtat i kroppen. Strömnäspannan lagrar värme och utgör kärnan i värmesystemet och pumpar ut värme till hela ditt hus genom exempelvis dina radiatorer.

Strömnäspannan - passar alla rum

Att komplettera din värmepump med Strömnäspannan innebär att du kommer kunna få en högre besparing, genom att du minskar behovet av el. Strömnäspannan är även utrustad med en elpatron, för extra kapacitet, när du är i behov av värme och varmvatten under årets allra kallaste dagar.

För ett behagligt klimat

Om du väljer att investera i en ackumulatortank kan ni njuta av sköna bad och ett behagligt inomhusklimat när ni vill, utan att behöva oroa er för höga kostnader. Har du dessutom Strömnäspannan kopplad till husets vattenburna uppvärmningssystem kan du värma upp ditt hems alla rum utan att tänka på uppvärmningskostnaden. Du kommer kunna sänka dina uppvärmningskostnader, ha ett behagligt klimat och inte påverka miljön nämnvärt.

Varför ska du investera i en Strömnäspanna?

En ackumulatortank lagrar värmen i tanken och minskar på så sätt slitaget på din värmepump, som inte behöver gå för full maskin för att värma ditt hem. Du minskar ditt behov av el ytterligare och får en högre verkningsgrad på din värmekälla.

Strömnäspannan är dessutom utrustad med en laddslinga som håller vattnet i rörelse hela tiden. Andra ackumulatortankar behöver värmas upp med jämna mellanrum för ett säkert skydd mot legionella. Med laddslingan är vattnet ständigt i rörelse och värms upp snabbt och effektivt och den behöver inte topparna med värme.

Strömnäspanna med solslinga

Du kan även koppla till en solslinga till din Strömnäspanna, för att använda dig av solvärme. Den tar emot värme från solfångare och överför energin till din ackumulatorank på ett effektivt sätt. Solslingan minskar din elanvändning väsentligt och använder sig av energi från solen som är gratis.

OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt    
Märke Stromsnaspannan
Ackumulatortank    
Varmvattenberedare volym Hur stor varmvattenberedare behövs? Ofta räcker 200 l, men har ni badkar och gillar att duscha länge, kan det vara bra med en större tank.
Läs mer
l 290
Slinga längd m 9.5 + 15
Temperatur varmvatten (Max.) °C 100
Energiklass ackumulator Energiklass för ackumulatortank, bygger på lagring av varmvatten och hur stora värmeförlusterna är.
Läs mer
D
Tomgångsförlust Så stora värmeförluster görs när det varma vattnet bara lagras. Grunden för energimärkningen av ackumulatortank.
W 115
Tillåtet driftstryck VVB (Max. / Min.) bar 3 (arbetstryck)
Enhet    
Vikt kg 140
Dimensioner höjd mm 1750
Dimensioner bredd mm 600
Dimensioner djup mm 600
Reshöjd mm 1820
El    
Strömförsörjning Ø, V, Hz - , 220 , -
Strömförbrukning (Max. / Nom.) A 9
Rekommenderad säkring A 16
Elpatron Värmepumpens elpatron hjälper till med uppvärmningen, om värmepumpstekniken inte räcker till.
kW 2
Fråga

Fråga om denna produkt

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret ovan behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Raketen "Vi säljer och installerar över hela Sverige. Hör av dig till oss med dina frågor och funderingar!"

Linus, rådgivare.
0770-777 600
[email protected]
Måndag - Torsdag kl. 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 17.00
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

  • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Produkten skickas till tomtgräns.

Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Vid avvikande leverans, anges status under köpknappen.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på