0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Värmepump och installation i 3 steg!

Beställ värmepump och installation i tre steg

"Easy as 1, 2 ,3..."

En av de vanligaste frågorna vi får på Polarpumpen är hur en beställning går till: kan jag få min värmepump installerad? levereras värmepumpen separat om jag beställer installation? vad händer efter att jag lagt min order? Här förklarar vi köpet i 3 steg. 

1. Lägga beställning

När du lägger din beställning så väljer du först vilken värmepump du vill ha. Behöver du hjälp vid valet så finns vår support tillgänglig på 0770 - 777 600 och [email protected]. När du väljer värmepump så kommer du också få möjlighet att välja att få din pump installerad. Du väljer då var i landet du befinner dig och om du vill göra andra extra tillval. 

2. Ordern skickas till installatören

Hos oss på Polarpumpen kan du beställa både pump och installation, oavsett var i landet du befinner dig. Vi har ett brett nätverk av certifierade installatörer utspritt över hela Sverige. När vi mottagit din beställning, skickar vi din värmepump direkt till installatören. 

3. Värmepumpen installeras!

När installatören har fått din värmepump levererad till sig, tar installatören kontakt med dig och ni kommer gemensamt fram till en dag som passar för installation. På det överenskomna datumet kommer installatören hem till dig - eller till adressen du vill ha pumpen installerad på - och ser till att du får din värmepump installerad. 

 

Begär offert

Vilken pump rekommenderas dig?

Vill du veta vilka alternativ som vi kan erbjuda dig så kan du enkelt fylla i vårt offertfomulär så får du ett underlag mailat till dig inom kort. Därefter kan du i lugn och ro fundera på vad som blir bäst för ditt hushåll.