Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

Varumärken frånluftsvärmepumpar

I den här kategorin hittar du våra frånluftvärmepumpar av olika varumärken.

Varumärket är viktigt

Frånluftsvärmepumpar finns av en rad olika varumärken. Varumärket kan vara viktigt när du skall välja frånluftsvärmepump. Ett varumärke kan ge indikationer om kvalitet eller kanske trygghet. Har du en diskmaskin hemma från av ett specifikt märke? Om du vet att den fungerar bra kan det kännas tryggt att köpa samma märke igen.

Våra varumärken för frånluftsvärmepumpar:

Bosch

Detta är ett riktigt klassiskt märke. De är kända för sina vitvaror. De tillverkar också riktigt bra frånluftsvärmepumpar, till förmånliga priser. Deras frånluftsvärmepumpar tar effektivt tillvara på värmen i ventilationsluften och återanvänder den. Pumpen använder värmen till att värma upp ditt hem via golvvärmen, radiatorerna och kranvattnet.

Hitta frånluftsvärme från Bosch här

ComfortZone

ComfortZone är det svenska värmepumpsföretaget som startade 2003. Deras produktion utgår från Motala och deras vision är 0% fel. De har kundens bästa för ögonen och har specialiserat sig på frånluftsvärmepumpar, något de gör väldigt bra. Deras frånluftsvärmepumpar klarar de hårda byggreglerna, har en specialdesignad högeffektiv förångare, en kompressor som varvtalsstyr efter värmebehov samt en automatisk reglering av inomhustemperaturen. Allt för din bekvämlighet.

Hitta frånluftsvärme från ComfortZone här

NIBE

NIBE har länge varit marknadsledande inom frånluftsvärmepumpar på den svenska marknaden. Det är ett svenskt företag med rötterna i Småland. I sortimentet finns Sveriges sedan flera år tillbaka mest sålda frånluftsvärmepumpar och kända NIBE F750, som klarar byggreglerna.

Hitta frånluftsvärme från NIBE här