Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar finns av en rad olika varumärken och vi på Polarpumpen jobbar ständigt med att erbjuda ett brett sortiment åt våra kunder. Varumärket kan vara viktigt när du skall välja frånluftsvärmepump. Ett varumärke kan ge indikationer om kvalitet eller kanske trygghet. Har du en diskmaskin hemma från av ett specifikt märke? Om du vet att den fungerar bra kan det kännas tryggt att köpa samma märke igen.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av frånluftsvärmepumpar. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Bosch

Detta är ett riktigt klassiskt märke. De är kända för sina vitvaror. De tillverkar också riktigt bra frånluftsvärmepumpar, till förmånliga priser. Deras frånluftsvärmepumpar tar effektivt tillvara på värmen i ventilationsluften och återanvänder den. Pumpen använder värmen till att värma upp ditt hem via golvvärmen, radiatorerna och kranvattnet.

Hitta Bosch frånluftsvärmepumpar här

NIBE

NIBE har länge varit marknadsledande inom frånluftsvärmepumpar på den svenska marknaden. Det är ett svenskt företag med rötterna i Småland. I sortimentet finns Sveriges sedan flera år tillbaka mest sålda frånluftsvärmepumpar och kända NIBE F750, som klarar byggreglerna.

Hitta NIBE frånluftsvärmepumpar här

ComfortZone

ComfortZone är det svenska värmepumpsföretaget som startade 2003. Deras produktion utgår från Motala och deras vision är 0% fel. De har kundens bästa i åtanke och har specialiserat sig på frånluftsvärmepumpar, något de gör väldigt bra. Deras frånluftsvärmepumpar klarar de hårda byggreglerna, har en specialdesignad högeffektiv förångare, en kompressor som varvtalsstyr efter värmebehov samt en automatisk reglering av inomhustemperaturen. Allt för din bekvämlighet.

Hitta ComfortZone frånluftsvärmepumpar här