Fri frakt vid installation
Installerar i hela landet
Endast certifierade installatörer

NIBE varmvattenberedare och ackumulatortankar

NIBE har ett brett sortiment med praktiska varmvattenberedare och ackumulatortankar. Med NIBE:s långa erfarenhet och ständiga förbättringsarbete kan du känna dig trygg med att du får bästa möjliga teknik, om du väljer en varmvattenberedare från NIBE. Läs mer

NIBE

1 artiklar

per sida

 • NIBE F110 frånluftsvärmepump
  A
  NIBE F110
  • Varmvattenvärmepump 265 liter
  • Frånluft, uteluft eller omgivande luft
  • Säljs endast med installation

  21990 kr

  Från 1,045 kr/månad

  I lager

1 artiklar

per sida

En varmvattenberedare för varje behov

Med NIBE är det lätt att hitta något som passar. Oavsett vilken typ av varmvattenberedare du är ute efter, finns det säkerligen en passande produkt från NIBE.

NIBE elvarmvattenberedare

I vårt sortiment från NIBE hittar du vanliga elvarmvattenberedare. Ett passande val för dig som värmer huset med direktverkande el och behöver en ny varmvattenberedare till tappvattnet. Hos oss httar du NIBE:s serier Compact och Eminent.

NIBE Compact

NIBE Compact är utvecklade för vanliga småhus, radhus och villor. Compact-modellen finns i tre olika storlekar:

NIBE Compact 100NIBE Compact 200NIBE Compact 300

NIBE Eminent

NIBE Eminent är utvecklade för att passa i sommarstugor och fritidshus. Eminent-modellen finns i tre olika storlekar:

NIBE Eminent 35NIBE Eminent 55NIBE Eminent 100

NIBE varmvattenvärmepumpar

Med en varmvattenvärmepump får du varmt tappvatten med värmepumpsteknik. Samtidigt slipper du onödigt komplexa värmepumpar, som egentligen är avsedda för vattenburen värme. En enklare värmepump innebär också en billigare värmepump. NIBE F110 är helt enkelt en perfekt varmvattenvärmepump för dig med direktverkande el.

Varmvattenvärmepumpen NIBE F110

Ackumulatortankar från NIBE

NIBE specialiserar sig också på ackumulatortankar. NIBE:s ackumulatortankar känntecknas av låga värmeförluster, lång livslängd, hög kvalitet och förmånliga priser.

Arbetstankar från NIBE

En arbetstank hjälper din värmekälla att samarbeta med husets vattenburna uppvärmningssystem. På så vis kan du få en jämnare temperatur ut i huset och undvika knäppningar i elementen.

Arbetstanken NIBE UKV 40Arbetstanken NIBE UKV 100

Om NIBE

NIBE:s vision är att "skapa hållbara energilösningar i världsklass". Koncernen består av tre områden och de skapar produkter riktade både mot hem, fastigheter och industri. Olika typer av varmvattenberedare är alltså bara en liten del av det NIBE sysslar med.

NIBE grundades redan 1949 då Nils Bernerup grundande företaget Backer Elektro-Värme i Sösdala i Småland och redan tidigt producerade man varmvattenberedare. Efter några år grundade Bernerup NIBE-verken i Markaryd. Namnet NIBE kommer just av de första bokstäverna i grundarens för- och efternamn.

NIBE Industrier AB bildades 1980, då en grupp anställda köpte Backe Elektro-Värme AB och NIBE-verken. Idag är NIBE en global koncern och omsätter 11 miljarder kronor.