0770-777 600, vardagar 8-17 söndagar 17-22

Strömsnäspannan ackumulatortankar

Strömsnäspannan erbjuder praktiska ackumulatortankar som passar till våra värmepumpar. Med lång erfarenhet tillverkar de ackumulatortankar av hög kvalitet till förmånliga priser.

Strömsnäspannans ackumulatortankarVarumärket Strömsnäspannan

Strömsnäspannan

2 artiklar

per sida

2 artiklar

per sida

Ring oss!
0770-777 600
Tillfälliga tekniska problem med vår telefonväxel! Vi hänvisar till chat och mail tillsvidare. (2016-02-15 fr.o.m. kl. 16.00)

Posten logotyp Trygg E-handel

Just nu! FRI FRAKT för alla värmepumpar som köps med installation!

Svea Ekonomi

Upp till 24 månaders
delbetalning!

Ackumulatortankar från hjärtat av Småland

De småländska skogarna är hem för många svenska innovativa företag. Strömsnäspanna är ett av dessa. Med lång erfarenhet och allt fokus på att producera ackumulatortankar levererar varumärket produkter med god kvalitet till ett förmånligt pris.

Strömsnäspannan KV300

En utmärkt ackumulatortank från Strömsnäspanna, som passar utmärkt till värmepumpar.

Till Strömsnäspannan KV300

Ackumulatortank med solslinga

Hos oss hittar du också Strömsnäspannan KV300 med solslinga. En solslinga hämtar värme från solvärmen och ger nästan helt gratis värme vid soligt väder. Att ansluta solslingor ger ett komplement av både billig och miljövänlig värme.

Till Strömsnäspannan KV300 med solslinga

Om Strömsnäspannan

Företaget Strömsnäspannan håller till i småländska Strömsnäsbruk. Företaget grundades dock under annat namn, nämligen AB Traryds svetsservice, år 1979. Efter några år bytte man namn till Strömsnäspannan AB i och med att man övertog agenturen på en panna. Sedan 2002 specialiserar man sig enbart på ackumulatortankar.