0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Airmove

Airmove

Hus med bra ventilation

Airmove är företaget som ser till att värmen i hemmet sprids bättre och att din ventilation förbättras. Med produkter från svenska Airmove kan du spara energi och få ett behagligare inomhusklimat.

Gå direkt till Airmoves produkter:
» Luftförflyttaren Airmove 2.0
» Friskluftsventilen Airmove 3.0

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Smart svensk ventilation

Airmove erbjuder svenska ventilationslösningar. Produkterna både utvecklas och tillverkas i Sverige, närmare bestämt i Fagersta i Bergslagen.

Lösning på vanligt problem

Airmoves centrala produkt är en luftförflyttare. Lars Östlin hade arbetat med uppvärmning i många år och tröttnat på problemet med dålig värmespridning. Resultatet blev en luftförflyttare som kunde sprida värmen i en större del av huset.

Genom en smart produktutveckling blev produkten dessutom mer tilltalande för marknaden. Genom en frågegrupp som enbart bestod av kvinnor utvecklades produkten till att bli riktigt tyst och kunna sänkas ned i golvet. Ihop med en extremt låg energiförbrukning var försäljningssuccén ett faktum.

God ventilation

Precis som företagsnamnet antyder så utvecklar Airmove produkter inom luftförflyttning. Att flytta luft handlar dels om att sprida luftburen värme, men också att säkerställa ett tillräckligt luftbyte i huset - ventilation. Airmove 3.0 är en friskluftsventil som hjälper dig att få bättre ventilation i huset.

Energismarta produkter

En viktig tanke bakom Airmoves produkter är att de ska vara energismarta. Luftförflyttaren Airmove 2.0 kan spara upp till 40 % av dina omkostnader för uppvärmning, genom en effektiv värmespridning. Produkten drar dessutom extremt lite el i drift.

Friskluftsventilen Airmove 3.0 är utvecklad för att anpassa friskluftsintaget efter utomhustemperaturen, och på så vis kan du spara energi.

Installation av Airmove 3.0

Svensk utveckling

Vi tycker alltid att det är extra roligt att få sälja svenska produkter. En genomtänkt svensk produkt är oftast helt rätt för den svenska marknaden. Svenska tillverkare har en god förståelse för de utmaningar det svenska klimatet och sättet att bygga hus erbjuder. Med en djup förståelse är det lättare att utveckla produkter som verkligen behövs.