Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varmvattenberedare som passar till sommarstuga och fritidshus

På Polarpumpen har vi ett brett sortiment av kompakta och smidiga varmvattenberedare som passar perfekt för dig som vill ha varmt vatten till sommarstugan eller fritidshuset. Storleken på din varmvattenberedare är beroende av ditt varmvattenbehov. Ju fler ni är som vistas i sommarstugan samtidigt och som använder vattnet desto större kapacitet behöver du. Vi hjälper dig gärna välja kapacitet utefter hur mycket vatten du behöver åt gången och hur mycket utrymme du har för montering. Nedan kan du se exempel på olika storlekar och vad de passar till.

Genväg till de olika sorterna

Varmvattenberedare 30 liter

En varmvattenberedare på 30 liter är liten och smidig i modellen och räcker till handtvätt, disk och eventuellt en kort dusch.

Till varmvattenberedare 30 liter

Varmvattenberedare 50 liter

En varmvattenberedare på 50 liter är aningen större i modellen och räcker till handtvätt, disk och en kort dusch.

Till varmvattenberedare 50 liter

Varmvattenberedare 80 liter

En varmvattenberedare på 80 liter är medelstor i modellen och räcker till en dusch, handtvätt och disk.

Till varmvattenberedare 80 liter

Varmvattenberedare 100 liter

En varmvattenberedare på 100 liter ger varmvatten som räcker till snabba duschar, handtvätt och disk.

Till varmvattenberedare 100 liter

Varmvatten till sommarstugan och fritidshuset

I de flesta sommarhus är behovet av varmvatten centrerat till disk och kortare duschar. För dessa ändamål finns det gott om effektiva och smarta varmvattenberedare som täcker det dagliga behovet. Generellt räcker det med en mindre variant med en kapacitet upp till 50 liter, men för dig med en större sommarstuga kan det vara smart att gå upp till 100 liter. Mindre varmvattenberedare är utvecklade för att passa bra i trånga utrymmen och går att montera på väggen, i ett skåp eller under diskbänken. Dessa modeller är utmärkta val när du vet att du inte behöver så mycket varmvatten åt gången och när utrymmet för att installera en varmvattenberedare är begränsat vilket är vanligt i fritidshus.

Vi hjälper dig hitta rätt varmvattenberedare för dig

Är du osäker på vad du ska välja så får du gärna kontakta oss på 0770-777600 så hjälper vi dig hitta en varmvattenberedare som passar dig!