Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Svensk Installationspartner

Vi samarbetar med Svensk Installationspartner runt installationer, främst installationer av värmepumpar. Svensk Installationspartner besitter en imponerade expertis när det gäller exempelvis kylinstallationer och VVS-installationer, och genom samarbetet kan vi erbjuda våra kunder trygga installationer.

Om Svensk Installationspartner

Svensk Installationspartner arbetar med installations- och serviceuppdrag. De arbetar både direkt mot kunder, och utför installationer och service åt andra företag, däribland Polarpumpen. De arbetar i hela Sverige precis som Polarpumpen.

Svensk Installationspartner har samlat kunniga installatörer och tekniker inom värmepumpar, kyla, VVS, vitvaror, markiser, radonsugar och mycket annat. Deras breda utbud av installatörs- och servicetjänster matchar vårt breda sortiment.

Alla installationer hos Svensk Installationspartner

Installation av värmepump

Vid en värmepumpsinstallation behövs antingen en kyltekniker eller en VVS-tekniker, beroende på hur den aktuella värmepumpen är konstruerad. Svensk Installationspartner levererar alltid den kompetens som krävs. Det är viktigt med rätt expertis vid en värmepumpsinstallation. Med en korrekt utförd installation fungerar värmepumpen optimalt och ger bättre effekt.

Värmepumpsinstallationer hos Svensk Installationspartner

Certifierade och ackrediterade

Svensk Installationspartner är självklart certifierade och ackrediterade för att arbeta med köldmedium och använder endast certifierade installatörer. Du kan känna dig trygg med att du får hjälp av en kunnig expert vid din installation.

Läs mer om certifierade kyltekniker