Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Kunskapsbanken för ditt hus

Här har vi samlat kunskap om hur hus fungerar. Perfekt för dig som gillar att läsa på när du letar produkter.

Så fungerar ditt hus

Ett hus fyller många funktioner. Framför allt skyddar det oss mot klimatet utanför och därför behöver vi värme och kanske även kyla. Vi vistas mycket inomhus, så inomhusklimatet behöver vara av god kvalitet. Vi vill även att huset ska må bra och att det är så billigt som möjligt med drift och underhåll.

Olika hustyper

Olika hus fungerar på olika sätt. När du ska ta hand om ditt hus, kan det vara bra att fundera på när ditt hus är byggt, hur stort det är, vilken typ av hus det är och vilken typ utav utrymmen det finns i huset. Alla hus är olika, och husets förutsättningar påverkar uppvärmningen, inomhusklimatet och vad du kan göra i just ditt hus för att spara så mycket energi som möjligt.

Våra produktområden

Här hittar du artiklar kring våra olika produktområden. Klicka dig vidare så hittar du specifika produktområden, såsom luftvärmepumpar, avfuktare och laddboxar. Vi hjälper dig att reda ut hur våra produkter fungerar, hur du hittar en produkt som uppfyller dina önskemål, vad du behöver veta inför en installation och hur du använder din produkt på bästa sätt.