Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Kundtjänst & reklamation

Vad behöver du hjälp med? Vår kundtjänst- och reklamationsavdelning finns för att stötta dig som behöver hjälp efter att handlat hos oss. På den här sidan hittar du också information runt frågor som ofta uppstår efter köp.

Instruktionsfilmer

Kanske kan du hitta lösningen på ditt problem bland våra instruktionsfilmer? Du hittar bland annat instruktioner kring hur du sköter din luftvärmepump eller ändrar olika inställningar på din luft-vattenvärmepump.

» Till Polarpumpens instruktionsfilmer

Handhavande för olika produkter

Behöver du hjälp med någon av dina produkter? I vår kunskapsbank har vi samlat tips och skötselråd kring våra produktområden. Vilket område vill du läsa på om?

Luft-luftvärmepump Luft-vattenvärmepump Frånluftsvärmepump Bergvärmepump AC Fast-installerad Portabel AC AC husvagn & husbil Pool Poolvärmepump Spabad Avfuktare Ozongenerator Varmvattenberedare

Garantier

 

Garantier ges utöver vad som stadgas i Konsumentköplagen resp. Köplagen. Om inget annat anges, gäller garantivillkoren både privatpersoner och juridiska personer (såsom organisationer och företag). 

Vilken garanti gäller för min produkt? Får jag längre garanti om jag köper med installation? 

» Läs mer om garantier

Reklamation

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera en vara under förutsättning att varan är behäftad med ursprungsfel. Men vänta inte med att påtala felet. 

Behöver du reklamera en vara? Läs mer om hur du går tillväga för att skicka in en reklamation.

» Läs mer om reklamation

Köpvillkor

För oss på Polarpumpen är det viktigt att du som kund blir nöjd med ditt köp. Därför vill vi erbjuda våra kunder så bra villkor som möjligt. Det ska vara enkelt och bekvämt att handla på Polarpumpen. 

Här kan du läsa allt om vad som gäller vi köp av Polarpumpen. Läs igenom våra köpvillkor, för att få koll på ditt köp.

» Till köpvillkor

Ångerrätt

Som privatperson har du enligt lag rätt att ångra dig. Använd konsumentverkets formulär för ångerrätt. Du skickar blanketten till info@polarpumpen.se 

Läs mer om vad som gäller runt ångerrätt.

» Läs mer om ångerrätt

För dig som beställt installation

Våra standardiserade installationer kommer med sina egna förmåner och villkor. Du måste godkänna dessa krav innan du kan genomföra ditt köp.

» Läs mer om vad som gäller, när du har beställt en installation

Fraktskador

Skadades din produkt under transporten? Transportskador som är synliga på emballaget måste skrivas på fraktsedel vid mottagande, samt anmälas till transportbolaget och Polarpumpen.

» Läs mer om vad som gäller vid fraktskador

Kontakta oss

Vi på Polarpumpen tycker att det är viktigt att du får den hjälp du behöver. Vi vet att vi säljer produkter som är tekniskt komplexa och som du som kund förhoppningsvis inte måste köpa särskilt ofta. Därför ser vi till att våra säljare och vår kundtjänst har den kompetens som krävs för att du ska få hjälp och vägledning, när du vill förbättra ditt hus.

Det smidigaste sättet att kontakta oss är via våra kontaktformulär. Här hittar du också svar på vanliga frågor.

» Till kontakt