Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Flexit | FTX-aggregat

Med Flexits FTX-aggregat säkerställer du ett bra inomhusklimat samtidigt som du sparar pengar på uppvärmning. Kostnadseffektiv värmeåtervinning och ventilation för bostäder och kontor.

Balanserad ventilation - FTX

Balanserad ventilation (FTX) är en av de vanligaste formerna av ventilation i nya bostäder då det garanterar ett bra inomhusklimat i alla rum samtidigt som det är energibesparande. FTX fungerar genom två olika kanalsystem, det ena drar ut förbrukad och förorenad luft medans det andra systemet tillför ren, filtrerad och tempererad luft. Med hjälp av en roterande värmeväxlare så överförs värmen i luften som sugs ut till luften som filtreras och sedan blåses in i bostaden igen. Detta för att återvinna upp till 85% av värmen i luften vilket bidrar till att man sparar pengar på uppvärmningskostnader.

Om Flexit

Flexit är ett marknadsledande varumärke inom bostadsventilation som i över 40 år har arbetat för att skapa bättre inomhusmiljöer. De jobbar ständigt med att utveckla hållbara och effektiva produkter vilket gör att du kan känna dig säker med att du garanterat kommer få ett sundare och friskare inomhusklimat med produkter från Flexit.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!