Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Swegon | FTX-aggregat

Vi tillbringar största delen av dygnet inomhus och därför behöver vi ett bra inomhusklimat för att fungera och må bra. Swegon vill skapa världens bästa inomhusmiljö med minsta möjliga påverkan på utomhusmiljön, och erbjuder produkter för att kunna göra just detta.

CASA ventilationsaggregat

Serien CASA erbjuder ett flertal aggregat som är anpassade efter olika storlekar av bostäder och kontor samt olika placeringar - detta för att du ska kunna hitta den som passar bäst för dig för mest optimal användning. Något de alla har gemensamt är att de kännetecknas av hög prestanda och låg ljudnivå.

Roterande värmeväxlare

CASA ventilationsaggregat är utrustade med en av de vanligaste typerna av värmeväxlare - roterande värmeväxlare. En roterande värmeväxlare består av ett roterande hjul med ett stort antal små kanaler av aluminium. Den varmare frånluften värmer kanalerna och överför värme till den kallare tilluften. Temperaturverkningsgraden vid lika till- och frånluft kan uppgå till hela 85 %. I en roterande värmeväxlare sker normalt aldrig någon påfrysning. Det gör att den höga temperaturverkningsgraden behålls, oavsett vilken utetemperatur som råder. Den roterande värmeväxlaren återvinner även kyla lika effektivt.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!