Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare
Coway Storm AP-1516D Luftrenare

Coway
Storm AP-1516D Luftrenare

För rum upp till 100m²
Partikelsensor
Intelligent luftcirkulation
4 690 kr

Se priset!

Coway Storm AP-1516D Luftrenare

Storm AP-1516D Luftrenare

4 690 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Coway AP-1516DH är en luftrenare som är speciellt utformad för att ge en optimal luftcirkulation i ditt hem och läser själv av reningsnivån. Det optimerar elförbrukningen och sänker dina kostnader.
Coway Luftrenare för utrymmen upp till 100m²

Det inbyggda 3-stegsfiltersystemet fångar upp skadliga partiklar och renar luften effektivt, luftrenaren passar utmärkt för rum och utrymmen upp till 100 m².

Luftrenare som Astma och Allergiförbundet rekommenderar

Denna luftrenaren är godkänd och rekommenderad av Astma och Allergiförbundet samt av den nordiska produktmärkningen Asthma Allergy Nordic, vilket gör att den passar utmärkt för dig med astma eller allergier. Rekommendationen avser en max rumsyta på 68,5 m² i driftläge 2.

Coway AP-1516DH är även allergitestad och certifierad av European Center for Allergy Research Foundation, ECARF. Kriterierna som används för att utvärdera produkten är utvecklad av en oberoende rådgivande panel med 15 internationella tekniker och forskare.

4-stegs Filtreringssystem

Förfilter: Coway Storm har ett förfilter som fångar upp hår och dammtussar, detta filtret byts aldrig ut utan ska dammsugas regelbundet.
Dammfilter: Bakom förfiltret sitter ett dammfilter som tar bort pollen, mögelsporer och mjäll från exempelvis husdjur. Detta dammfilter ska bytas ungefär var 4:e månad.
Deodoriserande filter: Därefter sitter ett deodoriserande filter som består av aktivt kol i granulatform och det tar bort odörer, matos och andra störande lukter. Deofiltret byts var 24:e månad.
HEPA-filter: Längst in sitter det supereffektiva HEPA-filtret som tar bort bakterier, cigarettrök, micropartiklar och andra skadliga ämnen. HEPA-filtret byts var 12:e månad.

Coway Storm AP-1516D funktioner:

Renhetsindikator
Har en LED-indikator som visas i cirkeln på luftrenaren framsida. Renhetsindikator ger i realtid anvisning om luftens kvalitet genom att växla mellan de fyra olika färgerna, där blå är bra och röd visar att det sämre luft med mycket partiklar i luften.

Intelligent luftcirkulation
Du kan styra luftflödet vart du vill, rakt upp mot taket, rakt fram eller både uppåt och framåt. För en maximal cirkulation och effektiv luftrening.

Snabb reningsfunktion
Quick Cleaning Mode är en unik och effektiv funktion som renar och cirkulerar luften i 10 minuter. Per automatik och i olika fläkthastigheter varieras luftflödet framåt och uppåt. Funktionen kan med fördel användas när du kommer hem och vill få en snabb, fräsch och effektiv luftrening och cirkulation.

Touchkontroll
Storm luftrenare har belysta touchkontroller för att styra luftrenarens alla funktioner, vilket är mer hygieniskt och driftsäkert än vanliga knappar där smuts lätt samlas.

Timerfunktion
Du kan ställa in timern på Coway Storm, för en, fyra eller åtta timmars drift därefter stänger den av sig själv.

Auto Mode
Fläkthastigheten anpassas automatiskt efter befintlig luftkvalitet. Coway själva rekommenderar att alltid ha Storm luftrenare i Auto Mode för optimal ekonomisk och praktisk drift.

Tyst läge
Vill du ha en bra luftrening men med tystare drift, kan du köra Storm i Silent Mode.

Mörkt rum - mode
Enhetens touchkontroller och luftkvalitetsindikator kan släckas manuellt eller automatiskt. Automatiken styrs av en ljussensor som känner av om det blir mörkt och efter 3 minuter släcks hela enheten ned. Om ljuset är tänt längre än 5 minuter, aktiveras åter belysningen på luftrenaren.

Sleep Mode
Om Storm körs i Autoläge och rummet är mörkt längre än tre minuter, försätter sig enheten i sömnläget helt automatiskt. Fläkten går då ner i extremt tyst driftsläge, vilket innebär att Storm kan placeras i sovrummet utan att störa nattsömnen. Sleep Mode är en bra funktion för de som har allergiska- eller andra luftvägsbesvär och behöver ren luft under dygnets alla timmar.

Auto Stop
Om fronten tas bort för att du ska komma åt filtren, stannar Coway Storm automatiskt.

Partikelsensor
Coway Storm har en känslig partikelsensor som konstant mäter luftkvaliteten i rummet. Körs enheten i Auto-mode anpassas fläkthastigheten automatiskt efter hur partikelsensorn mäter luftkvaliteten. Partikelsensorns känslighet kan ställas in i tre lägen (Hög, Medium eller Låg) där läget Medium är fabriksinställningen.

Tyst och ekonomisk
Med en strömförbrukning mellan 10-65W (beroende på fläkthastighet) blir driften av Coway Storm väldigt ekonomisk och miljövänlig. Ljudnivån hålls inom 21,6 – 48 db(A), vilket är extremt bra värden.

Maximun Air Cleaning Level
Med sina kraftfulla fläktar kan Coway Storm hantera upp till 8,2 m3 luft/minut motsvarande 492 m3 luft/timme. Omräknat till ett rum med normal takhöjd innebär det att Coway Storm kan rena all luft 2 gånger/timme på en yta om drygt 100 m².

Fler fördelar:

- Lägsta ljudnivå: 21,6 dB (A)
- Högsta ljudnivå: 48,0 dB (A)
- Strömförbrukning: 45 W, 230V, 50Hz
- Omsätter luften i ett rum minst 2 gånger/timme i maximal fläkthastighet

Egenskaper
Generellt

- Garanti: 2 års produktgaranti

Dokument

Recensioner

Teknisk information

VarumärkeCoway
Art.Nr.AP-1516D
FärgVit
Garanti2 år
TypLuftrenare
Luftflöde492 m3/h
Spänning230 V
Djup240 mm
Höjd765 mm
HEPA-filterJa
IP-KlassningIP20
Max Rumstorlek100 m2
Bullernivå48 dB(A)
Ljudnivå48 dBa
Effekt45 W
TimerfunktionJa
Vikt12 kg
Bredd410 mm
EAN-nr8809239759077