Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Innova Energie AC utan utedel

Innova Energie erbjuder luftkonditionering med bara två hål i väggen helt utan utomhusdel. Ett bra alternativ när du vill ha en effektiv AC men undvika aggregat på utsidan av huset.

Slipp stora aggregat på utsidan

AC är idag ett stort behov under varma sommardagar och alltför ofta innebär effektiv luftkonditionering att installera stora aggregat på väggens utsida. Innova 2.0 är ett innovativt koncept för luftkonditionering där två hål i väggen räcker för att luftflödet ska strömma in och ut. Spara plats både på insidan och utsidan med Innovas AC utan utedel.

Enkel installation med två hål i väggen

Innovas AC utan utedel är enkel att installera och kräver ingen certifierad kyltekniker. Montera din produkt högt eller lågt på väggen i ditt hem, kontor eller sommarstuga. Produkten är nästintill osynlig och gör minimal påverkan på utsidan av huset.

Om Innova Energie

Innova Energie har sedan 2004 varit verksam inom förnybar energi och utvecklar avancerade system för varje säsong. Med sin fokus på kvalitet, energieffektivitet och minskad miljöpåverkan har de utvecklat lösningar som luftkonditioneringsaggregat utan utomhusdelar, värmeåtervinning och andra bekväma lösningar.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!