Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Avfuktare för källare & garage

Skydda din källare, ditt garage eller ditt förråd med en energisnål avfuktare. Håll nere fuktnivåerna och undvik problem med mögel. Vi erbjuder avfuktare för alla utrymmen i huset.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Du kanske redan har en produkt hemma som är tillverkad av exempelvis Acetec och är mycket nöjd med den produkten. I så fall kan det kännas självklart att även köpa din avfuktare från Acetec. I dagsläget erbjuder vi avfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av avfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Acetec

I Acitecs sortiment hittar du effektiva och energisnåla avfuktare som är lämpade för avfuktning i källare, garage och förråd och liknande utrymmen som delvis eller alltid saknar uppvärmning.

Hitta avfuktare från Acetec här

Arctus Nordic

Samtliga av Arctus Nordics produkter är utvecklade för att stå emot och förebygga eventuella skador som kan uppstå som en följd av vårt hårda och omväxlande nordiska klimat. Med hög prestanda, snygg design och innovation hjälper en avfuktare från Arctus dig att hålla fukten borta samtidigt som den renar luften i ditt hem. Med Arctus Nordics produkter kan du snabbt och enkelt förebygga problem med mögel eller röta i din källare.

Hitta avfuktare från Arctus Nordic här

Drybox

Sorptionstekniken är effektiv även i ouppvärmda utrymmen, såsom källare, garage och förråd. Sorptionsavfuktaren funkar till och med om det blir minusgrader. Drybox avfuktare skapar ett undertryck i utrymmet och detta skyddar den övriga byggnaden och bidrar till ett förbättrat inomhusklimat. Avfuktaren skyddar också mot radon och mögel, som ventileras ut.

Hitta avfuktare från Drybox här

EchoDry

Echodry är specialiserade på sorptionsavfuktare, som passar i garage, källare och förråd. Varumärket stället höga krav på både funktion och kvalitet. I källare, garage eller förråd kan fukt lätt uppstå när den varma luften från huset möter den kalla luften utifrån. När fukt uppstår kan det skada huset och resultera i dyra reparationskostnader. Med en avfuktare anpassad för källare, garage och förråd kan du enkelt ta bort den överflödiga fukten och eliminera risken för fuktproblem och mögel.

Hitta avfuktare från EchoDry här

Innova

Innovas kraftfulla avfuktare för källare, garage och förråd gör att mögel och fukt håller sig borta och bidrar till ett välmående hus. Hitta en luftavfuktare som passar dig i Innovas noga utvalda sortiment. Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar, AC & avfuktare med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, som kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Hitta avfuktare från Innova här

Meaco

Meaco är ett prisbelönat brittiskt företag som erbjuder avfuktare av hög kvalitet för diverse utrymmen och behov i ditt hem. Med en sorptionsavfuktare från Meaco kan du säkerställa en hälsosam luftfuktighet i utrymmen där fukten gärna stiger, som en tvättstuga eller ett torkrum. På Polarpumpen erbjuder vi olika modeller från Meaco anpassade och lämpliga för olika behov, allt från mindre modeller till rejäla industriavfuktare.

Hitta avfuktare från Meaco här

Woods

Woods började tillverka sina avfuktare 1950, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Woods hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Woods står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som avfuktarna använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Hitta avfuktare från Woods här