Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av vindsavfuktare

Genom att installera din vindsavfuktare på rätt sätt, får du bästa möjliga effekt av din vindsavfuktare. Om du vill, hjälper våra experter dig gärna med installationen på din vind.

Standardinstallation av avfuktare vind

Vi erbjuder alltid standardiserade installationer, så även för vindsavfuktare. I en standardinstallation innebär att är allt som ingår tydligt specificerat. Detta för att både du och installatören ska ha full koll på exakt vad som ingår. Behövs det något extra på din vind, kan du avtala detta direkt med installatören, mot en extra kostnad.

Vi erbjuder följande standardinstallationer:

Polarpumpens standardinstallation av TrygghetsVakten Vind Start Polarpumpens standardinstallation av TrygghetsVakten Vind Classic

Hur beställer jag installation av vindsavfuktare?

På vindsavfuktarnas produktsidor kan du kontrollera om vi erbjuder installation för ditt postnummer. Om vi gör det, dyker det upp val. Du väljer exempelvis själv om du vill utnyttja rotavdraget eller köpa till något tillval. Om du har någon fråga eller vill ha hjälp, kan du kontakta våra säljare på 0770-777600 eller via vårt kontaktformulär.

installation av vindsavfuktare

Vi installerar din vindsavfuktare. Köp till installation i stora delar av landet.

Ta hjälp av en expert

Det är tryggt att anlita en expert. Våra installatörer och montörer har erfarenhet av den här typen av installationer. De vet hur man ska installera vindsavfuktare för att få bästa möjliga effekt.

Behöver du sanering?

Om du behöver sanering väljer du enkelt till detta när du väljer din installation. Självklart hjälper vi även till med sanering, så att du kan få en komplett helhetslösning för framtiden.

Rotavdrag

Du kan naurligtvis använda dig av rotavdraget för att få ner kostnaden på din installation. Med rotavdraget minskar arbetskostnaden för installationen med 30 %. Du betalar mindre redan när du köper installationen och vi ansöker sedan om skattereduktionen åt dig.