Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
I artikeln...
AC för olika lokaler
Så förbättrar AC miljön i din lokal
Fördelar med AC

Rätt AC för din lokal

Olika typer av lokaler kräver olika typer av AC-lösningar. Hur stor yta som ska kylas, vilken verksamhet som bedrivs och vilken kvalitet byggnaden har påverkar vilken typ utav AC som är bäst lämpad att göra jobbet.

AC på kontor

Vi arbetar bättre i en lagom temperatur. Därför kan en AC vara en riktigt lönsam investering på kontoret. Du får tillbaka investeringen i ökad effektivitet och produktivitet. Oavsett om du har ett litet hemmakontor eller har flera kontor som behöver kylas, för att dina anställda ska jobba bättre på sommaren, kan vi hjälpa dig att hitta en lösning.

AC för kontor
Hitta rätt AC till ditt kontor här.

AC för butik och affär

Med ett svalkande klimat i din butik eller affär kan du få kunder att vilja stanna längre inomhus. På motsatt sätt, kan ett varmt klimat få kunder att lämna lokalen på grund av trötthet eller obehag. Med en AC kan du säkerställa en trivsam lokal under hela året, så att verksamheten inte behöver lida.

AC för butik och affär
Hitta rätt AC för butik och affär här.

AC för café och restaurang

För att få sittande gäster att trivas och vilja komma tillbaka är ett svalt inomhusklimat viktigt under varma sommardagar. Med AC kan du effektivt och tyst kyla ner ditt café eller din restaurang och skapa en trivsam miljö för alla.

AC för café och restaurang
Hitta rätt AC för café och restaurang här.

 

AC för kiosk och gatukök

Gör din kiosk eller ditt gatukök till en trivsam oas under varma sommardagar med hjälp av AC. Luftkonditionering blir extra viktigt ifall du lagar mat i din lokal och spisar och ugnar värmer upp luften.

AC för kiosk och gatukök
Hitta rätt AC för kiosk och gatukök här.

AC för verkstad

Med en hälsosam temperatur i din verkstad kommer du prestera bättre och orka mer. Värmeslag leder bland annat till trötthet, brist på fokus och huvudvärk. Med luftkonditionering kan du säkerställa en hälsosam arbetsmiljö så såväl du som dina kunder trivs och mår bra.

AC för verkstad
Hitt rätt AC för verkstad här.

AC för äldreboende

På äldreboende är det extra viktigt med ett svalt inomhusklimat då äldre lider större risk för att må dåligt av för höga temperaturer. Kyl effektivt ner stora som små lokaler med AC och luftkonditionering.

AC för äldreboende
Hitta rätt AC för äldreboende här.