Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,8
Delbetalning med Svea

Spabad med olika antal platser

Hur många platser vill du ha i ditt spabad? Det finns många olika storlekar på spabad och ofta tittar man på storlek i antal platser. Hur många ska egentligen kunna bada samtidigt? Men man kan också välja att ha ett visst antal extra lyxiga liggplatser.

Antal sittplatser

Spabad erbjuder olika antal sittplatser. Ju fler sittplatser, desto större spabad och så innebär det naturligtvis att fler kan bada samtidigt. Hur många platser vill du ha i ditt spabad?

Sittplats för 2 personer

Ett litet spabad med plats för 2 personer är perfekt för dig som mest vill njuta av ett spabad på tu man hand eller inte har så gott om plats. Det krävs också betydligt mindre energi för att värma upp ett mindre spabad, så om ni inte har behov av något större är ett spabad för två det självklara valet.

Spabad för 2 personer

Sittplats för 4-5 personer

Ett mellanstort spabad har plats för 4 eller 5 personer. Detta är ett bra alternativ för dig som ofta vill utnyttja spabadet själv eller på tu man hand, men också uppskattar att kunna umgås i spabadet i ett lite mindre sällskap.

Spabad för 4 personer Spabad för 5 personer

Sittplats för 6-7 personer

Den vanligaste storleken på spabad är med plats för 6 personer, men spabad med 7 sittplatser är också vanligt. Detta är det perfekta alternativet för dig som gärna bjuder över gäster och tycker det är mysigt att sitta och prata tillsammans i spabadet.

Spabad för 6 personer Spabad för 7 personer

Sittplats för 10 personer

Spabad för 10 personer är riktigt stora. Dessa spabad fungerar ofta som swimspa och kan därför utnyttjas både för simträning, avkoppling eller umgänge i ett större sällskap.

Spabad för 10 personer

Antal liggplatser

Spabad erbjuder olika antal liggplatser. I vissa spabad finns inga alls, men kanske istället mer plats för fler att sitta. Vissa spabad erbjuder två eller till och med tre liggplatser.

1 liggplats

Med en liggplats i spabadet har du en extra lyxig plats, som erbjuder en upplevelse av extra avkoppling. Ett spabad med en liggplats är det perfekta alternativet för dig som både vill koppla av i spabadet efter en slitig arbetsdag, men också vill ha möjlighet att sitta flera i spabadet tillsammans.

Spabad med 1 liggplats

2 liggplatser

Med två liggplats i spabadet har du hela två platser med extra avkoppling. Här kan två personer samtidigt få ut det bästa av spabadet, men det kan också finnas plats för flera personer att sitta.

Spabad med 2 liggplatser

3 liggplatser

Med tre liggplats i spabadet har du verkligen ett extra lyxigt spabad. Här kan så många som tre personer njuta av en liggplats samtidigt. Perfekt för dig som vill bjuda hem några vänner på spalyx.

Spabad med 3 liggplatser