Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installera spabad

Att installera ett spabad kräver vanligtvis en el-installation och att man förbereder marken, så att den tål spabadets vikt.

Elinstallation för spabad

Spabadet kräver en elinstallation. På de enklaste varianterna kan det räcka med att ha ett ledigt 1-fas eluttag i närheten av spabadet, men för de mer avancerade varianterna krävs en elinstallation mot 3-fas. Framdragning av el och en fast elinstallation måste enligt lag utföras av en certifierad elektriker.

Om du vill ha hjälp med att installera elen till ditt spabad, kan du köpa till en standardinstallation på våra produkter.

Köp till el-installation på våra spabad

Förbereda underlag för spabad

Beroende på var du vill placera ditt spabad, kan du också behöva förbereda marken, så att marken tål spabadets tyngd. Rätt markunderlag kan också göra det extra bekvämt att ta sig mellan huset och spabadet vintertid.

Installation av spabadet

Är du osäker på vad du ska tänka på eller vad som behöver göras för att spabadet ska fungera optimalt? För att vara extra trygg när du ska börja använda ditt spabad kan du få hjälp med installationen av våra certifierade elmontörer. Skulle du vilja ha specialtransport med kranbil för placering finns även det som tillval, kontakta oss på 0770-777600 för mer information. Du kan läsa mer om vad som ingår i installationen och leverans under tabbarna på produktsidorna eller på vår sida om installation av spabad.