Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Vilket spabad ska man köpa?

Vad ser du framför dig när du tänker på ditt spabad? Tänker du på fest, avslappning eller kanske motion? Det finns gott om spabad att välja på. Vill du ha hjälp att hitta rätt, kan du alltid ta hjälp av våra säljare på 0770-777600.

Olika sorters spabad

Först och främst behöver du fundera över vilken sorts spabad du är intresserad av.

uppblåsbart spabad

Uppblåsbart spa - mest ekonomiskt

Längtar du efter ett eget spabad, men har inte möjlighet att göra en stor investering? För dig är det uppblåsbara spabadet en utmärkt kompromiss. Du får helt enkelt väldigt mycket spabadslyx för pengarna.

Uppblåsbart innebär också att det väger betydligt mindre än andra spabad, vilket gör att det är lättare att få på rätt plats innan man fyller det med vatten.

Till uppblåsbara spabad

Utespa - spabad som tål att stå ute

För många är det självklart att spabadet ska stå utomhus. Tänk att få slappna av i härligt varmt vatten och samtidigt få frisk luft och njuta av härlig utsikt, solnedgång eller kanske en stjärnklar natt.

När det gäller utespa, har vi riktigt många varianter att erbjuda. Du kan välja mellan olika prisnivåer, storlekar och finesser.

Faktum är att i princip alla våra spabad kan placeras utomhus eller inomhus, beroende på bad du önskar. Vill du säkra bad riktigt kalla vinternätter, behöver dock vara lite mer noggrann i ditt val av modell.

Till utespa

utespa

Swimspa för träning och relax

Swimspa är det absolut lyxigaste spabadet och dessutom det största. Det är i princip som en liten pool. Här kan du få rum med riktigt många personer, men här finns också möjlighet till simträning. Swimspats swimjets bildar en ström i vattnet, som gör att du kan motionsimma. Självklart kan du ställa in motståndet efter hur duktig simmaren är.

Till swimspa

Hur många personer ska bada?

Spabaden är designade för att rymma olika många personer. Ett större spabad är perfekt för dig som ofta bjuder hem folk. Om du däremot mest vill njuta av lugna avkopplande bad ensam, kan ett mindre spabad vara att föredra, då omkostnaderna också blir något lägre. Vissa spabad har också olika typer av platser - sittplatser och liggplatser.

Ta hjälp av våra sidor för olika många platser, om du vill få hjälp att hitta ett spabad med rätt antal platser.

Spabad med olika antal platser

Smarta funktioner

Olika spabad har olika funktioner. Det finns olika mycket jets, olika sorters jets. Dessutom erbjuder vissa spabad:

  • inbyggd belysning
  • inbyggd ozonrenare
  • massage
  • högtalarsystem
  • Bluetooth
  • WiFi.

Vilka funktioner vill du ha?

Utseende på spabadet

Spabad kommer i många olika färger och former. Det finns runda, kvadratiska, avlånga m.m. Dessutom finns det en rad olika färger och mönster. Vad passar in hemma hos dig?

Lägsta utomhustemperatur

Våra spabad är också anpassade för olika låga utomhustemperaturer. I södra Sverige kan det kanske räcka att spabadet klarar temperaturer ner till -10 °C, men i norra Sverige behöver du lägre lägsta temperaturer om du vill ha spabadet utomhus på vintern.

Mer om vinter med spabad

Investeringskostnad

Hur mycket du har möjlighet är naturligtvis också en faktor att ta hänsyn till. Visste du att vi erbjuder räntefri avbetalning på 12 månader?