Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Offert för solceller

Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan, där vår solcellsexpert Jens kommer att ta fram pris för ett skräddarsytt förslag på solceller till dig, baserat utifrån ditt behov och de förutsättningar som just din villa har.

Kvalitetssäkrade köp

Att skaffa solceller är ett stor investering som kommer att påverka dig och ditt boende, inte bara på kort sikt, men även på lång sikt. Då är det viktigt att allt blir rätt från början, därför genomför vi alltid en noga kvalitetssäkring innan köp, så att du verkligen får just den skräddarsydda lösningen som passar dig och din villa bäst.

Kostnadsfri offert - utan köpkrav

När du skickar in offertformuläret för solceller förbinder du dig inte till något. Efter du mottagit en offert med erbjudande från oss kan du välja att acceptera eller att tacka nej.

Kostnadsfri rådgivning för solceller

Det viktiga för oss är att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker med ditt köp från oss, därför erbjuder vi alltid personlig rådgivning. I vårt formulär för rådgivning kan du boka in tid för telefonmöte, men även ställa enstaka frågor så fort du har några funderingar angående solceller.
Till formulär för rådgivning

Hör av dig på 0770-777 600 eller via [email protected] redan idag!

Efterfråga offert

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.