Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Support - Välkommen till oss på Polarpumpen!

Vi på Polarpumpen tycker att det är viktigt att du får den hjälp du behöver. Vi vet att vi säljer produkter som är tekniskt komplexa och som du som kund förhoppningsvis inte måste köpa särskilt ofta. Därför ser vi till att våra säljare och vår kundtjänst har den kompetens som krävs för att du ska få hjälp och vägledning, när du vill förbättra ditt hus.

Vi på Polarpumpen vill gärna hjälpa dig. Vi säljer tekniskt komplexa produkter, som du inte köper särskilt ofta. Därför har våra säljare och vår kundtjänst den kompetens som krävs, så att du kan få support.

Leveransförseningar

På grund av Covid-19-epidemin, så kan försändelser komma att bli försenade då vissa av våra leverantörer har haft stopp i sin produktion. Vi försöker i största möjliga mån hålla våra kunder informerade angående de leveransdatum vi får till oss.

Har du ändå frågor angående leveranstid ber vi dig ställa dessa frågor genom att svara på det mail du fick med din orderbekräftelse. Vi kommer ta hand om din fråga så snart vi kan.

Handläggningstider reklamationer

På grund av Covid-19 -epidemin har vi längre handläggningstider än i normala fall. Handläggning, reservdelar och även tid för reparationen av installatör kan ha längre ledtider.

Du kan alltid chatta med vår support eller maila din fråga till [email protected]

Vi vill hjälpa dig!

Vi på Polarpumpen tycker att det är viktigt att du får den hjälp du behöver.

Kunskapsbanken

Vill du veta mer om våra produkter och hur de kan förbättra ditt hus. I vår kunskapsbank hittar du information kring uppvärmning, inomhusklimat och energibesparing. Vad vill du veta?

Läs mer

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag: 8.00 - 17.00

E-post

[email protected]

Kundtjänst och reklamation


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag:
9.00 - 17.00

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy