Midea MSR-12

hem-msr-12

Midea MSR-12

Artikelnummer: hem-msr-12
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.
Aircondition
Kyler och avfuktar upp till 70m²

Från 159 kr/månad

Detaljer

Effektiv aircondition

Visst vore det härligt med lite svalkande kyla, när det blir för varmt i sommar? Midea M12 är perfekt att montera i ditt sovrum, kontor eller i din sommarstuga.

Slimmad innedel

Ett Midea luftkonditioneringsaggregat är litet och smidigt, med en smalare midja. Detta gör att det ser mycket litet ut och enkelt smälter in i miljön. Luftkonditioneringsenheten har också små dimensioner, och det brukar därför fungera att monteras i de flesta utrymmen.

Tyst luftkonditionering

För dig, som är ute efter en tyst aircondition av högsta kvalitet, kan vi varmt rekommendera en AC ifrån Midea. Midea M12 är mycket tyst och du får alltså härlig kyla utan att störas av luftkonditioneringen mer än nödvändigt.

Optimerad för luftkonditionering

Mideas luftkonditionering är optimerade för luftkonditionering. De ska ses som rena luftkonditioneringaggregat, för dig som endast behöver kyla. De saknar avfrostningsfunktion, och kan därför inte köras vid kallare temperaturer utomhus.

Fler fördelar

• Energiklass A
  • Kyler inne om utetemp. är +15 till +43 grader
  • Turbofunktion
  • Nattsänkningsfunktion
  • Autoswing-funktion
  • Automatisk återstart
  • LED-display / LED kontroll
  • Aktivt Karbonfilter
  • 24 timmar timer
  • Löstagbar tvättbar frontpanel
  • R410a kylmedel

Ska inte användas vintertid, p.g.a. avsaknad av avfrostningsfunktion. Gäller både värme- och kyldrift.

OBS! Modellen som du just nu tittar på har utgått ur vårt sortiment.
Klicka här för att se andra, aktuella produkter.

Teknisk Information

Generellt
Märke Midea
Produkttyp Luftkonditionering Hem/Kontor
Kyla
Kvadratmeter (Max.) Maximalt antal kvadratmeter värmepumpen kan kyla, vid optimala förhållanden.
Läs mer
45
Kapacitet (Max.) Värmepumpens kapacitet ska matcha husets behov av kyla.
Läs mer
kW 3.2
Totalförbrukning (Max. / Nom. / Min.) Så mycket energi förbrukar värmepumpen vid olika situationer.
kW - / 1.0 / -
EER EER-värdet visar hur mycket mer energi värmepumpen ger mot vad den förbrukar, vid specifika förhållanden.
Läs mer
3.61
Utomhusdel
Vikt kg 26
Dimensioner höjd mm 540
Dimensioner bredd mm 700
Dimensioner djup mm 235
Ljudtrycksnivå dB(a) 54
Inomhusdel
Modell MSR1-12HRN1
Vikt kg 9
Dimensioner höjd mm 275
Dimensioner bredd mm 790
Dimensioner djup mm 195
Ljudtrycksnivå dB(a) 43 / 41 / 35
El
Strömförsörjning Ø, V, Hz 1-fas, 230, 50
Köldmedium
Köldmedierör max höjdskillnad Hur stor höjdskillnad värmepumpen och köldmedierören klarar.
Läs mer
m 10
Installation

Standardinstallation för luft-luftvärmepump

Beställ en standard-installation till din luft-luft

Genom att anlita en kompetent installatör till din luft-luftvärmepump, får du ut mer av din investering. Med en korrekt installation får du ut maximal effekt och undviker problem och onödigt slitage.