Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Vi hjälper dig med installation av värmepumpsberedare

Vi kan hjälpa dig att installera din värmepumpsberedare. Det är viktigt att installationen blir korrekt genomförd, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Vi erbjuder installation av värmepumpsberedare i stora delar av landet.

För tillfället har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda installation för värmepumpsberedareRådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag–fredag 08.00–17.00

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

Vi har ett rikstäckande nätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk

Polarpumpen har ett rikstäckande nätverk av certifierade installatörer runt om i nästan hela landet.

Anlita en expert

Att installera en värmepumpsberedare är en känslig process. Det är mycket som måste bli rätt utfört och det är viktigt att den som installerar besitter rätt kompetens. Du bör därför vara noga med att anlita en auktoriserad installatör till din varmvattenberedare. Det kan även krävas en auktoriserad elektriker för elinstallationen.

Vi installerar i hela Sverige

Polarpumpen är en rikstäckande e-butik; självklart installerar vi också våra produkter i hela landet. Vi har valt ut kompetenta installatörer i hela landet och erbjuder standardiserade lösningar för installation i just ditt hus.

Vem kan installera en värmepumpsberedare?

En värmepumpsberedare använder värmepumpsteknik, men som regel är köldmediekretsen sluten, vilket innebär att det inte krävs en certifierad kyltekniker för installationen. Vi rekommenderar att du anlitar en tekniker för att installera värmepumpsberedare.

Värmepumpsberedare värmer tappvatten, men de kan hämta energin från olika källor - exempelvis utomhusluft, frånluft eller luften i rummet. Vilken energikälla man använder sig av påverkar hur installationen går till.

installation värmepumpsberedare

Installation av värmepumpsberedare.