Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Värme och VVS - produkter och installation

Inom värme och VVS hittar du produkter och tjänster inom uppvärmning och varmvatten. Alla hem behöver värme och varmt tappvatten , vilket är anledningen till varför vi ständigt jobbar med att bredda vårt sortiment av praktiska och energisnåla lösningar som passar för olika hem och behov. Självklart erbjuder vi även installation för att du ska få en så komplett helhetslösning som möjligt.

» Läs mer om värme och VVS i vår Kunskapsbank

Uppvärmning och lagring av varmvatten och tappvatten

Varmvattentankar har många namn. En tank som bereder varmvatten brukar kallas varmvattenberedare, den producerar varmvatten till husets kranar. Vill du ha en mer energieffektiv lösning, kan du istället välja en värmepumpsberedare (kallas också varmvattenvärmepump eller varmvattenberedare med värmepump). Om du istället har en värmekälla som producerar värme, kan du behöva en ackumultortank, som lagrar värmen från värmekällan och portionerar ut den i husets vattenburna värmesystem och tappvatten.

» Varmvattenberedare
» Värmepumpsberedare
» Ackumulatortank

Rent tappvatten

Det är inte alltid tappvattnet är rent, särskilt inte om du har egen brunn. Med hjälp av vattenrenare, kan du få rent vatten hemma och säkerställa familjen inte får i sig farliga ämnen via vattnet.

» Vattenrenare

Element, radiatorer och värmepaneler

Element och radiatorer används för att sprida värme i huset och när det kommer till el-element även att producera värme. El-element och värmepaneler är en enkel och snabb lösning, om du saknar värme i en del av huset och kan utgöra en viktig grund i husets värmesystem.

» Element och radiator
» Värmepanel

Kaminer

En kamin kan användas för att det mysigt eller för att man verkligen behöver värme exempelvis i ett fritidshus, sommarstuga eller uterum. När elpriserna har stigit eldar många extra mycket, eftersom värmen man får via eldning oftast är förhållandevis billig.

» Kamin

Utevärme

På terrasser, altaner och uterum kan man också önska sig värme, så att man kan sitta där sent in på småtimmarna. Här finns många olika alternativ som ger härlig värme, så att du kan umgås längre.

» Utevärme

Populära varumärken