Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Värmepanel för behaglig temperatur inomhus

Skapa behagliga temperaturer inomhus med en panelvärmare. På Polarpumpen erbjuder vi värmepaneler som du själv kan välja om du vill flytta runt efter behov eller montera på väggen för en mer permanent uppvärmning av ditt utrymme. En värmepanel tillåter dig att värma upp ditt hem på ett stilrent och säkert sätt.

Värm upp ditt hem snabbt och effektivt med en värmepanel

Med en värmepanel kan du välja hur och från vilken plats du vill värma upp ditt hem. Värmepaneler kommer i olika utformning och design och har olika verkningsgrad. En kraftfull panelvärmare med hög effekt tillåter dig att värma upp ditt utrymme snabbt och kommer ofta med en timerfunktion som gör det enkelt för dig att bestämma när och hur länge du vill att värmen ska vara igång.

Panelvärmare – för en trygg och stilren uppvärmning av ditt hem

Med rätt värmepanel kan din värmekälla sticka ut på rätt sätt. Många av dagens värmepaneler är utrustade med säkerhetsfunktioner som överhettningsskydd och barnsäkerhetslås för att du ska kunna vara trygg i din användning. Överhettningsskyddet tillåter värmepanelen att vara på även när du inte är hemma utan risk för brand eller andra faror.

Välj en smart värmepanel för uppvärmning från avstånd

En smart värmepanel är ett perfekt redskap för dig som vill kunna kontrollera ditt inomhusklimat från avstånd. Idag finns det ett stort utbud av så kallade smarta värmepaneler som går att styra via en app i telefonen. Via appen kan du justera temperaturen och bestämma när du vill att din värmepanel ska vara på, allt för att du ska kunna uppnå en behaglig temperatur även när du inte befinner dig hemma.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Populära filtreringar