Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,7
Delbetalning med Svea

Coway

Coway är ett Sydkoreanskt bolag som sedan starten 1989 tillverkat produkter inom inomhusklimat. Det är kända både för sina förmånliga priser och sin stilrena och tilltalande design. Läs mer

Coways varumärke
Produkter från Coway

14 artiklar

per sida

14 artiklar

per sida

Om Coway

Coway är ett sydkoreanskt företag som är specialister på luftrenare och luftavfuktare, och är idag Asiens största och ledande företag inom produkter för inomhusklimat. De satsar på luftrenare med extra låg energiförbrukning, med bra filter och med innovativa funktioner. Namnet Coway betyder "alltid tillsammans" och har sedan 1989 tillverkat luftrenare för att ge sina konsumenter ett mer hälsosamt och bekvämt liv. Sedan starten har de vunnit ett flertal prestigefyllda priser både inom design och funktion.

Coways produktområden

Alla produkter testas kontinuerligt, de ska vara kraftfulla med hög prestanda. Fokuset på Coways produkter ligger i att skapa ett bättre inomhusklimat och öka välbefinnandet hos kunderna.

Lufttrenare

Coway erbjuder luftrenare med låg energiförbrukning, extra bra filter och innovativa funktioner. Testade och godkända av Astma & Allergiförbundet.

Till Coways luftrenare

Luftfuktare

Coway erbjuder energieffektiva 2-i-1 lösningar, luftfuktare kombinerat med luftrenare.

Till Coways luftfuktare