Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Vindsavfuktare

Låt en avfuktare för vind och kallvind skydda din vind. Fukt- och mögelskador är vanligt på svenska vindar och kan bli dyra att åtgärda. Välj en vindsavfuktare med låg energiförbrukning och lång livslängd för bästa effekt.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Du kanske redan har en produkt hemma som är tillverkad av exempelvis Acetec och är mycket nöjd med den produkten. I så fall kan det kännas självklart att även köpa din vindsavfuktare från Acetec. I dagsläget erbjuder vi vindsavfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av vindsavfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Acetec

Acetec utvecklar och tillverkar kraftfulla och kompletta sorptionsavfuktare som klarar av att förebygga fukt i både mindre och stora utrymmen. Med kostnadseffektiva sorptionsavfuktare kan du räkna med att bli kvitt fuktproblem till låga omkostnader. På vinden kan temperaturen skifta fort, eftersom den ofta anpassas efter klimatet utomhus. Acetec vindsavfuktare är anpassad för att klara riktigt låga temperaturer ned till -20, men också höga temperaturer upp till +40. Perfekt för att förebygga och motverka fukt på vinden.

Hitta vindsavfuktare från Acetec här

Arctus Nordic

Trots att det finns många välkända och högkvalitativa varumärken som utvecklar produkter för ditt hem är det få som är lika väl anpassade för vårt hårda nordiska klimat. Om du vill vara säker på att din krypgrundsavfuktare presterar under årets alla dagar är Arctus en smart väg att gå. Med Arctus produkter får du hög kvalitet och innovativa lösningar i en och samma produkt. I fuktiga utrymmen trivs mögel och skadedjur bra och framväxten av dessa kan leda till en rad olika problem för såväl dig som din fastighet. Med en vindsavfuktare från Arctus kan du förebygga jobbiga och dyra problem som följer med fuktskador och säkerställa att ditt inomhusklimat är sunt och skapar välmående.

Hitta vindsavfuktare från Arctus Nordic här

Drybox

Drybox är ett svenskt varumärke. Både utveckling och produktion sker i Sverige. De är inte bara anpassade utan i grunden utvecklade för nordiskt klimat och därför ett tryggt val för ditt hem. Dryboxs avfuktare är klassiska sorptionsavfuktare eller adsorptionsavfuktare, som de också kallas. En välbeprövad teknik, som ger ett effektivt skydd mot fukt.

Hitta vindsavfuktare från Drybox här

Trygghetsvakten

TrygghetsVakten är marknadsledande inom avfuktare som använder värme- och ventilationsteknik. De finns i flera varianter för vinden och passar både dig som vill undvika problem eller redan har konstaterade problem. Vindsavfuktarna är intelligenta och anpassar insatserna efter de aktuella förutsättningarna - och på så vis är de mycket energisnåla.

Hitta vindsavfuktare från Trygghetsvakten här