Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Fläktar

På Polarpumpen hittar du ett stort utbud av högkvalitativa fläktar från välkända varumärken. Vi erbjuder en variation av modeller så som golvfläktar, tornfläktar, och varm- respektive kalluftsfläktar, allt för att du ska kunna värma upp eller kyla ner ditt hem till precis den temperatur du vill ha.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från välkända varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi avfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av fläktar. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Airmove

Airmove är företaget som ser till att värmen i hemmet sprids bättre och att din ventilation förbättras. Med produkter från svenska Airmove kan du spara energi och få ett behagligare inomhusklimat. Airmove erbjuder svenska ventilationslösningar. Produkterna både utvecklas och tillverkas i Sverige, närmare bestämt i Fagersta i Bergslagen.

Hitta fläktar från Airmove här

Gnosjö Klimatprodukter

Det familjeägda företaget har en lång erfarenhet inom produktion av klimatsmarta produkter för ditt hem. Om du strävar efter att använda produkter som håller en hög kvalitet och som säkerställer ett hälsosamt inomhusklimat på ett miljövänligt och energisnålt sätt ska du välja produkter från Gnosjö Klimatprodukter. Fläktar från Gnosjö är designade med säkerhet i fokus så att du kan slappna av utan att behöva oroa dig för överhettning eller brandrisk.

Hitta fläktar från Gnosjö Klimatprodukter här

Princess

Princess erbjuder fläktar för olika behov. Tornfläkt och pelarfläkt ger snabb och effektiv kyla till mindre utrymmen. Perfekt under varma sommardagar när du vill ha svalka.

Hitta fläktar från Princess här

Tristar

Söker du efter aktuell design, hög funktionalitet, men framförallt oslagbara priser är det Tristar du ska vända dig till. Med stort internationellt genomslag och som vinnare av flera bäst-i-test tävlingar räknas Tristar som en av marknadens största spelare - perfekt för dig som tror på kvalitet och som söker en produkt som du kan lita på.

Hitta fläktar från Tristar här