Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Luftrenare

Inomhusluften i våra hus är fylld av partiklar utifrån, exempelvis avgaser, pollen eller damm. Inne i våra hus skapar vi också föroreningar, exempelvis rökpartiklar från en braskamin, kvalster och allergener från växter och husdjur, damm etc. Detta gör att vi blir trötta, sjuka, allergiska samt ger oss torra ögon, huvudvärk och dålig sömn. Med en effektiv luftrenare får du en ren och hälsosam inomhusluft. Luftrenaren binder dammpartiklar och pollen samt avlägsnar dåliga lukter. Detta skapar ett fräscht inomhusklimat där allergiker och astmatiker kan andas bättre.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Därför vill vi på Polarpumpen erbjuda produkter från många varumärken för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. I dagsläget erbjuder vi luftfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av luftfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Acetec

Med en luftrenare från Acetec kan du effektivt filtrera bort oren luft, partiklar och bakterier så att din inomhusluft blir ren och fräsch. Acetec erbjuder högkvalitativa luftrenare för både små och stora utrymmen, som effektivt hjälper dig säkerställa ett hälsosamt inomhusklimat.

Hitta luftrenare från Acetec här

AirRevival

AirRevival ett ett svenskt företag som efter 20 år av forskning utvecklat en luftrenare som effektivt tar bort även de minsta partiklarna. Vi får in frisk luft i våra hus och den gamla ventileras ut, men luften är dock fylld av partiklar som inte alltid är så bra för vår hälsa. För att få så ren luft som möjligt inomhus, finns den elektrostatiska luftrenaren AirRevival.

Hitta luftrenare från AirRevival här

Beurer

En luftrenare från Beurer ger dig ett bättre inomhusklimat och ökar ditt välbefinnande. Att hålla luften ren och fräsch är viktigt för hela familjens hälsa. Beurer erbjuder effektiva luftrenare med flera smarta funktioner som timer, fler-steg filtersystem, inbyggda sensorer och mycket mer. De kommer i vit stilren design, som passar in i de allra flesta hem.

Hitta luftrenare från Beurer här

Coway

2009 kom Coway till Norden, efter sin etablering i Asien och det tog inte lång tid innan dem etablerade sig även i Sverige. Idag är luftrenarna från Coway rekommenderade av Astma & Allergiförbundet, vilket är en mycket prestigefylld utmärkelse. Det innebär att luftrenarna är testade i prestanda med hänsyn till luftflöde och filtreringseffektivitet. Utmärkelsen ses som en vägledning för konsumenter i sökandet efter produkter som är bra ur allergisynpunkt.

Hitta luftrenare från Coway här

Daikin

Daikin är riktiga experter inom värmepumpar, luftkonditionering och inomhusklimat. De är en föregångare i branschen och en ledande aktör inom värmepumpsbranschen. De ligger i framkant när det gäller utveckling av kompressorer, inverterteknik och andra tekniska lösningar som revolutionerar branschen. Företaget grundades i Japan redan 1924 och kom till Sverige 1969.

Hitta luftrenare från Daikin här

Stadler Form

Stadler Forms luftrenare är enkla att använda och har en stilren tilltalande design. Luftrenarna är utvecklade för att skapa ett välbefinnande hos dig som konsument och har låg energiförbrukning. De renar effektivt din inomhusluft så att du och hela familjen kan njuta av en frisk och fräsch miljö inomhus.

Hitta luftrenare från Stadler Form här

Vi har ett brett sortiment av luftrenare. Bläddra bland produkter från varumärken som Acetec, Beurer, Daikin och AirRevival.