Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Swegon CASA R5-H SMART VÄ/HÖ 700W RH

Swegon
CASA R5-H SMART VÄ/HÖ 700W RH

Anpassad för vind
Tar tillvara på energi
Välj luftflöde efter behov
35 990 kr
Swegon CASA R5-H SMART VÄ/HÖ 700W RH

CASA R5-H SMART VÄ/HÖ 700W RH

35 990kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans
  -  
Fri frakt!

Beskrivning

Swegons CASA R5-H är ett bostadsaggregat med roterande värmeväxlare är huvudsakligen anpassat för placering på vind. Det är utvecklade och tillverkade för nordiskt klimat och passar för mindre bostäder eller kontor (120 l/s, 250 m2). Aggregatet är utrustat med marknadens mest intelligenta behovsstyrda luftfuktighetsfunktion som standard och passar bra för vindsmontage i villan då den är anpassad för att tranporteras upp genom vindsluckan.
Ta tillvara på energin
Genom att använda sig utav värmeväxlaren tar man tillvara på energin i inomhusluften som utnyttjas vintertid för att värma utomhusluften och sommartid för att sänka utetemperaturen. En kall vinterdag ger det ”gratis” uppvärmningsenergi på upp till 36°C genom att omvandla -20° kall uteluft till +16°C varm tilluft. Aggregatet har även en smart avfrostningsfunktion som garanterar en kontinuerlig ventilationi bostaden även under kalla förhållanden. Om aggregatets värmeväxlare riskerar att frysa, ändras fläktarnas hastigheteroch den varma frånluften förhindrar påfrysning i värmeväxlaren.

Montera enkelt där du behöver
CASA R5-H monteras med fördel på ett stumt underlag i separat utrymme på vind, i förråd, tvättstuga, groventré eller liknande. Du kan välja mellan normalt eller lågt luftflöde beroende på om du är hemma eller iväg. Normalt luftflöde garanterar att det finns tillräckligt mycket frisk inneluft i bostaden medans lågt luftflöde passar bra när man är iväg och ventilationsbehovet är mindre, vilket också gör att energiförbrukningen minskar.

Fler fördelar
- Roterande värmeväxlare
- Välj luftflöde efter behov
- Energieffektiv
- Avfrostningsfunktion
- Monteras enkelt
- Forcering

Teknisk information

VarumärkeSwegon
Art.Nr.R05HL07S00H
UtförandeL/R, inpektionssida ändras på plats
Djup479 mm
Höjd614 mm
Bredd702 mm