Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Swegon CASA R7 SMART L 1400W RH

Swegon
CASA R7 SMART L 1400W RH

Passar bra för större villor
Välj luftflöde efter behov
Tar tillvara på energin
52 790 kr
Swegon CASA R7 SMART L 1400W RH

CASA R7 SMART L 1400W RH

52 790 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Swegons CASA R7 är ett kompakt, toppanslutet aggregat med roterande värmeväxlare. De är utvecklade och tillverkade för nordiskt klimat och passar bra för större villor, radonsanering, kontor eller konferensrum. (188 l/s, 450 m2). Aggregatet är utrustat med marknadens mest intelligenta behovsstyrda luftfuktighetsfunktion som standard.
Ta tillvara på energin
Genom att använda sig utav värmeväxlaren tar man tillvara på energin i inomhusluften som utnyttjas vintertid för att värma utomhusluften och sommartid för att sänka utetemperaturen. En kall vinterdag ger det ”gratis” uppvärmningsenergi på upp till 36°C genom att omvandla -20° kall uteluft till +16°C varm tilluft. Aggregatet har även en smart avfrostningsfunktion som garanterar en kontinuerlig ventilation i bostaden även under kalla förhållanden. Under varma dagar tar värmeväxlaren med hjälp av sommardriften tillvara på svalkan i inomhusluften och kyler ned den inkommande uteluften.

Montera enkelt där du behöver
CASA R7 monteras med fördel på ett stumt underlag i separat utrymme på vind, i förråd, tvättstuga, groventré eller liknande. Du kan välja mellan normalt eller lågt luftflöde beroende på om du är hemma eller iväg. Normalt luftflöde garanterar att det finns tillräckligt mycket frisk inneluft i bostaden medans lågt luftflöde passar bra när man är iväg och ventilationsbehovet är mindre, vilket också gör att energiförbrukningen minskar.

Fler fördelar
  - Roterande värmeväxlare
  - Välj luftflöde efter behov
  - Energieffektiv
  - Avfrostningsfunktion
  - Monteras enkelt
  - Forcering

Teknisk information

VarumärkeSwegon
Art.Nr.R07VL14S00H
UtförandeVänsterutförande
Djup571 mm
Höjd932 mm
Bredd855 mm